Yleisurheilu2019-06-16T10:28:28+03:00

TERVETULOA KOSKEN KAIUN YLEISURHEILUJAOSTON NETTISIVUILLE!

Kosken Kaiun Yleisurheilujaostolle on avattu Youtube -tili! Videoita voi katsoa vaikkapa tästä linkistä tai Materiaalit-palstalta.

Kaiun yleisurheilutoiminta on suunnattu yleisurheilulajien opettamiseen sekä nuorten valmennukseen. Kasvatuksellisesti toimimme tasapuolisesti ja opetamme yhteenkuuluvaisuutta sekä seurahenkeä.

Yleisurheiluharjoittelu on monipuolista ja etenkin nuorille tärkeä, kokonaisvaltaisesti kehittävä harrastus. Harjoittelu tukee myös muiden urheilulajien suorittamista. Yleisurheilu tarjoaa nuorille ainutlaatuisen mahdollisuuden kilpailla yksilöinä, mutta harjoittelu suoritetaan silti mukavasti porukassa! Kesän kohokohta on jokavuotinen seurojen välinen kilpailusarja Vattenfall -seuracup, jossa moni nuori saa ensikosketuksensa yleisurheilukilpailuihin. Kosken Kaiku on perinteisesti pärjännyt näissä karkeloissa mainiosti ja finaalipaikka onkin irronnut lähes joka vuosi!

Yleisurheilukoulu on tarkoitettu kaikille alle 17-vuotiaille. Yu-koulusta perimme 50 euron maksun, joka sisältää Suomen Urheiluliiton kilpailulisenssin, ohjatut harjoitukset sekä Kaiku Yleisurheilu t-paidan. Kilpailulisenssi sisältää mm. perusvakuutuksen.

Yu-koulun ohjauksesta ja valmennuksesta vastaavat pääosin jaoston henkilöt, mutta pienempien vuorolla myös urheilijanuorukaisemme.

Kesän sarjakisoissa palkitaan kaikki osanottajat, joskin palkintojärjestys tulee kilpailulajeista saatavien pisteiden perusteella. Kaikkiin järjestettäviin lajeihin ei ole pakko osallistua, mutta osallistumisesta on varmasti etua, sillä samalla oppii myös uutta.

Valmentajakoulutukseen ohjataan kaikki halukkaat ja kurssimaksuista vastaa yu-jaosto! Lue lisää kursseista.

Varoja toimintaan saadaan pääseuran myöntämänä toiminta-avustuksena (osa kunnan toiminta-avustusta). Suurin osa varoista tulee kuitenkin erilaisista talkoista. Tärkeimmät talkoiksi luettavat ovat Kunniakierros, hyötyjätepisteiden siivoukset, liikuntahallin valvonta sekä kilpailumatkojen kulkemiset omilla autoilla.

FACEBOOK

Ajankohtaista

Kevätkokous siirtynee

Koronapandemian vuoksi on hyvin todennäköistä, että joudumme viime vuoden tapaan [...]

Jäsenmaksulaskutus 2021

Jäsenmaksut 2021 ovat lähteneet. Jäsenmaksulaskutus tapahtuu sähköpostitse. Muista käyttää laskussa [...]

Go to Top