Kosken Kaiun jäsenrekisteri on Suomisportissa

Olemme ottaneet käyttöömme Suomisportin, jonka avulla sporttiarkeen liittyvien asioiden hoitaminen helpottuu huomattavasti ja jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista!

Esimerkiksi maksaminen ja ilmoittautuminen onnistuvat helposti palvelun ja erityisesti sen mobiilisovelluksen kautta.  Suomisportissa jokainen jäsen hallinnoi itse omia tietojaan GDPR:n mukaisesti ja jäsenten tietoturva on kunnossa. Suomisportia kehittää Suomen Olympiakomitea ry yhteistyössä Vincit Oyj:n kanssa.

  1. Lataa Suomisportin mobiilisovellus ja luo itsellesi oma Sporttitili (jos sinulla ei sitä jo ennestään ole):Tarvitset sovellusta varten puhelinnumeron, joka voi vastaanottaa tekstiviestejä, sillä kirjautuminen tapahtuu aina tekstiviestillä saapuvan kertakäyttöisen numerokoodin avulla. Sovellus ohjaa Sporttitilin luomisessa askel askeleelta.Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata mobiilisovellusta, voit luoda Sporttitilin netissä menemällä osoitteeseen https://www.suomisport.fi > Kirjaudu > lisää sähköposti tai puhelinnumero > lähetä minulle kertakirjautumiskoodi. Tämän jälkeen palvelu ohjaa oman Sporttitilin luontiin.
  1. Lähetä meille liittymiskutsu seuran jäseneksi alla olevasta linkistä:

 

  1. Saat vuodesta 2024 lähtien jäsenmaksun Suomisport mobiilisovellukseen.
    Jäsenmaksu osoitetaan jatkossa jäsenille suoraan palvelussa. Kun sallit sovelluksen lähettää Push-viestit, saat ilmoituksen heti kun jäsenmaksut aktivoituvat. Omat avoimet maksut näkyvät myös Sporttitilillä, jonka kautta ne pääsee maksamaan suoraan. Laskuja ei enää lähetetä.


    Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa!
     Kiitos!