Alex Naumi juhli kotikisoissa

Isäntäseura Kosken Kaiun Alex Naumi ja Sam Khosravi olivat kisan hahmoja, kun pöytätenniksen 13- ja 15-vuotiaiden henkilökohtaiset luokat pelattiin viikonloppuna Koskella. Alex oli paras alle 15-vuotiaissa ja Sam alle 13-vuotiaissa. Kaksikko voitti yhdessä myös 15-vuotiaiden nelinpelin.

Vanhempien junioreiden kaksinpelissä suurin ennakkosuosikki Alex ei hävinnyt erääkään. Espoon Arttu Pihkala sinnitteli loppuottelussa kaksi erää jatkopalloille, mutta Alex oli lopussa väkevämpi. Sam otti pronssia ja voitti 13-vuotiaiden loppuottelussa Espoon Aleksi Räsäsen 3-1. Tämän luokan pronssit menivät Tikkurilan Joonas Kylliölle ja Kaiun yllättäjälle Matias Vesalaiselle.

15-vuotiaiden nelinpelissä pronssia nappasivat Kaiun Esa Kanasuo ja Oulun Juhana Tuuttila. Mestarista ei ollut pienintäkään epäselvyyttä, sillä Alex ja Sam selvittivät kisan ilman erätappioita ja tiukin erä koko kisassa oli 11-8.

Joukkuekisassa kultaa ja hopeaa

Alle 13-vuotiaiden joukkuekisan loppuottelussa tiedettiin jo etukäteen, että Kaiun Sam Khosravi ottaa pelipäälle sattuessaan Espoota vastaan kaksi voittoa. Niin hän tekikin, vaikka oli aika lailla vaikeuksissa hyvin taistelleen Sam Lin kanssa. Matias Vesalainen toi kolmannen voiton voittamalla Joni Rahikaisen 3-0, joten isäntäseura Kosken Kaiku juhli mestaruutta 3-1 lukemin. Espoolaisten kavennuksesta vastasi Rasmus Vesalaisen lyönyt Aleksi Räsänen.

15-vuotiaiden poikien joukkuekisan loppuottelussa kohtasivat samat joukkueet kuin kahta vuotta nuoremmassa luokassa, eli PT Espoo ja isäntäseura KoKa. Alex Naumi voitti molemmat pelinsä, mutta kun Pihkala, Räsänen ja Li ottivat voiton mieheen, oli Espoo mestari lukemin 3-2. Luokka oli viikonlopun ainoa poikajunioriluokka, jossa mestaruus ei jäänyt Koskelle. Kisan mitalirohmu oli Sam Khosravi, joka sai mitalin jokaisessa viidessä luokassa, joihin osallistui.

13v-ja-15v-joukkue-SM-kaikki-tulokset.xls

Arvonnat.xls

Aikataulut.pdf

13-ja-15v_Kilpailukutsu_2017.pdf