Kosken Kaiun pöytätenniksen pääsarjamiehistöt pelasivat sarjapaikoista ja SM-mitaleista lauantain Helsingin Ruskeasuolla. Kumpikaan koskelaisjoukkueista ei ollut päiväänsä järin tyytyväinen, vaikka ykkösjoukkue nappasi SM-hopeaa jo toisen kerran peräkkäin.
Ykkösjoukkue kohtasi välierässä oululaisen OPT-86 ja voitti pelin 4-2. Alex Naumi voitti molemmat ottelunsa ja sekä Riku Aution että Sam Khosravin ottelusuhteeksi tuli 1-1. Ottelu oli varsin tasainen ja Oulun ykkösmies Vladimir Bril kiusasi jonkin verran myös Naumia.
Loppuottelussa vastaan asettui PT Espoo ja nyt voittoihin pystyi enää Aleksi Räsäsen ja Toni Soineen lyönyt Naumi. Khosravi hävisi niukasti Arttu Pihkalalle ja selvemmin Räsäselle. Georgios Gerakios korvasi Riku Aution ensimmäisessä pelissä ja Autio pelasi tämän pelipaikan toisen pelin, mutta Espoon Toni Soine osoittautui kumpaakin paremmaksi. Näin Espoo vei mestaruuden 4-2 lukemin. Se tarkoitti Kaiulle toista peräkkäistä pääsarjahopeaa. Pronssia vei lopulta Oulu, joka kukisti pronssipelissä Turun Kaiun 4-1.
– Jotenkin koko joukkueen esitys oli tänään nihkeä. Tällä kaudella se mestaruus piti voittaa, mutta niin vain jäimme taas toiseksi. Saa nähdä, jatkuvatko Suomen pääsarjapelit kohdallani vielä ensi kaudella, Alex Naumi pohti hopeamitali kaulassaan.
Koskelaisten tilanne voi muuttua ensi kaudeksi rajusti, sillä myös Khosravi suunnittelee muuttoa ulkomaisiin sarjoihin ja Riku Autiota kosiskellaan kovasti Tampereelle.
Joka tapauksessa Kaiulla on ensi kaudella pääsarjassa vain yksi joukkue, sillä kakkosjoukkue hävisi lauantain karsinnassa kaikki kolme otteluaan 1-5. Tappiot tulivat niin PT Helsingille, PT Espoon kakkosjoukkueelle kuin TIP-70:llekin. Matias Vesalainen vastasi kaikista koskelaiskavennuksista.
Kakkosjoukkueen startti päivään oli onneton, sillä Rasmus Vesalainen heräsi aamulla kuumeisena ja joutui jättämään koko karsinnan väliin. Hätään hälytetty Sami Ruohonen ei pystynyt voittoihin ja myös Esa Kanasuo jäi voitoitta. Suunta ensi kaudeksi on siis ykkösdivisioona, elleivät sitten kakkosjoukkueen pelaajat löydä itseään paikkaamasta poislähteneitä ykkösjoukkueen pelaajia.
SM-hopea ei tällä kertaa paljon hymyilytä. Kaikulaiset vas. Sam Khosravi, Riku Autio, Georgios Gerakios ja hänen takanaan Alex Naumi. Espoo juhlii mestaruutta ja OPT-86 SM-pronssia.