Kosken Kaiku esiintyi edukseen pöytätenniksen 17- ja 12-vuotiaiden SM-kisoissa viikonlopulla Helsingissä. Vanhemmissa junioreissa Vesalaisen veljekset Matias ja Rasmus vahvistettuna vantaalaisella Sam Khosravilla ylsivät loppuotteluun asti, vaikka mahtuvat samaan ikäluokkaan vielä vuosia.
Alkuottelut aina oululainen välierävastustaja OPT-86 mukaan lukien päättyivät puhtaasti 3-0, mutta loppuottelussa PT Espoo oli samoin lukemin vahvempi. Kaksinpelissä Sam Khosravi oli herra ja hidalgo ja vei mestaruuden kukistamalla välierässä joukkuemestari Aleksi Räsäsen ja loppuottelussa samaan mestarijoukkueeseen kuuluneen Arttu Pihkalan.
Sam täydensi päivänsä voittamalla myös nelinpelin Porin Paul Jokisen kanssa. Vesalaiset ottivat luokassa SM-pronssit, joten Kaiulle viikonloppu merkitsi neljää SM-mitalisijoitusta.
Nuoremmissa junioreissa Aapo Kanasuo, Aapo Lehti ja Frans Meller etenivät alkulohkostaan jatkoon, kun varsinkin Aapo Lehti esitti Smashia vastaan erinomaista peliä voittaen molemmat kaksinpelinsä. Puolivälieräottelussa Oulun joukkue oli kuitenkin liian kova.