Kaiun sääntömääräinen vuosikokous istuttiin keskiviikkona Osuuspankin auditoriossa. Jo toisena peräkkäisenä vuotena pidimme yhdessä sekä kevät- että syyskokouksen, kun kevätkokous jäi koronapandemian vuoksi pitämättä.

Kahvittelun jälkeen seuran puheenjohtaja Esko Heikkinen avasi kokouksen. Sen puheenjohtajaksi valittiin jo tuttuun tapaan Sakari Virtanen ja sihteerinä toimi Jukka Lehti. Paikalla oli vain yhdeksän henkilöä, heidän joukossaan kuitenkin kunniajäsenemme Taisto Lehti ja Vilho Salonen. Palkittaviakaan ei tällä kertaa ollut, kun ne hoidettiin kesällä Kohauslavalla.

Kokousrutiinien jälkeen pistettiin vuosi 2020 pakettiin. Toimintakertomus ja tilinpäätös hyväksyttiin, toimintakertomukseen tosin tehtiin pari tarkennusta. Seuran puheenjohtaja oli tehnyt emävirheen ja unohtanut toiminnantarkastajien liitteen kotiin. Vastuuvapaus kuitenkin myönnettiin, kun kokouksessa oli tieto siitä, että tilit on hyväksytty. Puheenjohtaja lupasi, että toiminnantarkastajien lausunto on tämän kokousuutisoinnin liitteenä ja tästä se nyt löytyy:

toiminnantarkastus 2020

Kaiun vuosi 2020 näytti vähäisestä toiminnasta johtuen yli 13 000 euroa plussaa.  Varsinkaan kilpailutoimintaa ei ollut paljon koronan vuoksi. Tasekin osoittaa, että seuran talous on kunnossa. Johtokunnalle myönnettiin vastuuvapaus ja emoseuran toimintakertomus vuodelta 2020 on tämän uutisen lopussa liitteenä. Toimintakertomukset hyväksyttiin myös jaostoittain. Ne sisältävät myös jaostojen jäsenet.

Syyskokous päättää myös, mitkä lajit ovat seuran ohjelmassa. Kenellekään ei liene yllätys, että ne ovat entiset eli frisbeegolf, hiihto, lentopallo, pöytätennis ja yleisurheilu. Samaan syssyyn hyväksyttiin myös seuran ensi vuoden toimintasuunnitelmat sekä talousarviot. Jonkinmoisena harmina on edelleen se, että yleisurheilutoimintaan ei ole onnistuttu löytämään innokkaita vetäjiä.

Seuran puheenjohtaja valitaan joka vuosi. Puheenjohtajana jatkaa Esko Heikkinen, jolle ei löytynyt vastaehdokkaita. Johtokunnan jäsenten kausi on kaksivuotinen. Nyt erovuorossa oli neljä henkilöä. Entisistä Saku Kanasuo ja Tapani Rantanen jatkavat ja uusina kaksivuotiskaudelle valittiin Marko Lehtinen ja Essi Pietilä Valitaan johtokunnan muut jäsenet erovuoroisten tilalle

Viime syksynä valittiin vain kolme johtokunnan jäsentä(Hanna Kanasuo, Jukka Lehti ja Tero Naumi jatkavat johtokunnassa vuonna 2020 valittuina). Nyt kokous valitsi Laura Ketolan vuoden johtokuntapestiin, joten ensi syksynä meillä on taas normaalit neljä erovuoroista johtokunnan jäsentä. Tervetuloa Essi, Laura ja Marko. Samalla kiitokset Jari Esselströmille ja Anne Niemelä-Laaksoselle monen vuoden johtokuntatyöstä.

Kaiun toiminnantarkastajina jatkavat Ilkka Harjunpää ja Erja Raunio ja heidän varamiehinään Antti Virtanen ja Sakari Virtanen. Entisiä ovat jäsenmaksutkin, sillä ensi vuonnakin Kaiun jäsenyys maksaa yli 15-vuotiailta 10 euroa ja alle 15-vuotiailta 5 euroa.

Puheenjohtaja Virtanen päätti leppoisasti sujuneen kokouksen kolmen vartin keskustelun jälkeen.

Kosken Kaiun toimintakertomus 2020