Arvoisa Kosken Kaiun jäsen

Olemme seurassamme siirtymässä uuteen aikakauteen ja otamme käyttöömme Suomisportin, jonka avulla sporttiarkeen liittyvien asioiden hoitaminen helpottuu huomattavasti. Jatkossa esimerkiksi maksaminen ja ilmoittautuminen onnistuvat helposti palvelun ja erityisesti sen mobiilisovelluksen kautta.  Suomisportin avulla varmistamme, että jäsenhallintamme on yhdistyslain mukaista ja tietoturva on kunnossa. Tässä lyhyesti kolme asiaa, joihin toivomme sinun reagoivan.

  1. Lataa Suomisport -applikaatio ja luo Suomisport tili jos sinulla ei niitä vielä ole. Todella monella teistä jo on, sillä esimerkiksi lentopallon pelipassit on hankittu vuodesta 2018 asti Suomisportin kautta.
  2. Lähetä jäsenpyyntö (linkit viestissä hieman alempana)
  3. Kun saat kutsun ryhmääsi, hyväksy se.

Sujuvasti liikkeelle

Jotta pääsemme sujuvasti liikkeelle uuden palvelun käyttöönotossa, pyydämme jokaista teitä huolehtimaan seuraavat asiat kuntoon niin pian kuin mahdollista:

  1. Lataa Suomisportin mobiilisovellus ja luo oma Sporttitili (jos sinulla ei sitä jo ennestään ole):Tarvitset sovellusta varten puhelinnumeron, joka voi vastaanottaa tekstiviestejä, sillä kirjautuminen tapahtuu aina tekstiviestillä saapuvan kertakäyttöisen numerokoodin avulla.Sovellus ohjaa Sporttitilin luomisessa askel askeleelta.Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ladata mobiilisovellusta, voit luoda Sporttitilin netissä menemällä osoitteeseen https://www.suomisport.fi > Kirjaudu > lisää sähköposti tai puhelinnumero > lähetä minulle kertakirjautumiskoodi. Tämän jälkeen palvelu ohjaa oman Sporttitilin luontiin.

Mikä on Sporttitili? Jokainen seuran jäsen, ja alaikäisen huoltaja, tarvitsee oman Sporttitilin. Kaikki tieto henkilön omasta toiminnasta kertyy hänen omalle tililleen. Suomisportin käyttö alkaa aina omalta Sporttitililtä, johon kirjaudutaan omalla puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Salasanaa ei ole, vaan palvelu lähettää kertakirjautumiskoodin jokaisen kirjautumisen yhteydessä. Henkilö kirjautuu aina omalle tililleen, josta lähtee käyttämään palveluita omasta tai jonkun toisen puolesta (kuten huollettava tai oma lapsi). Sporttitililtä henkilö hoitaa maksut ja ilmoittautumiset sekä näkee kaikki omat tapahtumat ja treenikalenterin. Myös seuran lähettämät viestit näkyvät Sporttitilillä.

Jäsenmaksujen maksaminen jatkossa

Yhdistyslain mukaisesti emme voi siirtää jäsentietojamme nykyisestä järjestelmästä uuteen, vaan jokaisen jäsenen on lähetettävä pyyntö liittyä seuran jäseneksi.

2. Lähetä jäsenpyyntö

Aikuisjäsenet ja yli 15-vuotiaat lähettävät jäsenkutsun tästä linkistä >>>Linkki tekstimuodossa:https://seurat.suomisport.fi/invite/c079b80c-ec12-47c7-b3e3-3a3d0088ebb3


Lapsijäsenet
(alle 15-vuotiaat) lähettävät jäsenkutsun tästä linkistä>>>Linkki tekstimuodossa:https://seurat.suomisport.fi/invite/b2e37398-a2d1-4e0b-9ae1-34bb98f279aa

Vuoden 2023 jäsenmaksut on laskutettu vanhassa myClub järjestelmässä. Jatkossa jäsenmaksu osoitetaan jäsenille Suomisport-palvelussa. Omat avoimet maksut näkyvät Sporttitilillä ja apissa, jonka kautta ne pääsee maksamaan suoraan. Laskuja ei enää lähetetä.

Jäsenmaksulla tuet seuran toimintaa!

Ryhmän treenit ja viestit jatkossa

13.8.2023 jälkeen muodostamme seurapalveluun harraste- ja kilparyhmät/joukkueet.

3. Saat sähköpostitse kutsun omaan ryhmääsi. Hyväksy kutsu, kun sen saat.

Jatkossa ryhmän jäsenenä pystyt kätevästi ilmoittautumaan ryhmän omiin tapahtumiin ja treeneihin, näet omat treenit kalenterissa, saat viestejä valmentajalta sekä pystyt maksamaan helposti kausimaksut. Nämä ominaisuudet toimivat Suomisportin mobiilisovelluksen kautta tai kirjautumalla www.suomisport.fi.

Seuran muut tapahtumat jatkossa

Seuran muihin tapahtumiin ilmoittautuminen (esim. kauden päätösjuhla) ja uusien liikkujien ilmoittautuminen harrasteryhmiin hoidetaan jatkossa myös Suomisportin kautta. Näihin tapahtumiin ilmoittaudutaan tapahtuman linkin kautta.

Vielä muistutuksena!

  1. Lataa Suomisport -applikaatio ja luo Suomisport tili jos sinulla ei niitä vielä ole.
  2. Lähetä jäsenpyyntö
  3. Kun saat kutsun ryhmääsi, hyväksy se.

Sporttiterveisin

Kosken Kaiku
Johtokunta