Liikuntahallissa ja koululla pelataan Nappulaliigan ja 18-vuotiaiden SM-kisaa ja varsinkin lauantaina pelattiin hartaasti eli kellon ympäri Aamulla aloitettiin klo 9 ja pelit päättyivät, kun kello näytti iltayhdeksää. Mestarit saatiin selville 18-vuotiaiden nais- ja miesjunioreiden joukkuekisassa, 18-vuotiaiden naisjunioreiden nelinpelissä sekä 12-vuotiaiden joukkuekisassa eli Nappulaliigassa sekä pojissa että tytöissä.

Ihan kamalan isoja yllätyksiä ei lauantaina nähty. Kosken Kaiku ja PT Espoo menivät miesjunioreiden loppuotteluun melkein kävelyvauhtia, mutta Henri Kujalan voitto Rasmus Vesalaisesta on noteerattava. Välierässä KoKa löi Oulun 3-1 ja Espoo TIP-70:n 3-0.

Loppuottelussa Aleksi Räsäsellä oli avauspelissä hyvä ote Sam Khosravia vastaan, mutta Sam käänsi ottelun 3-1 voitoksi. Kun Rasmus Vesalainen löi Lauri Hakasteen 3-0, espoolaisten selkäranka katkesi ja Matias Vesalaisella oli melko helppo homma ottaa kolmas piste Sam Listä. Näin Koskelle taas yksi mestaruus lisää.

Poikien kisassa sijoitetut OPT-86 ja TIP-70 etenivät loppuotteluun ja Oulu oli parempi lukemin 3-1. Kaiuin Frans Meller ja Aapo Lehti pelasivat mainiosti ja voittivat alkulohkonsa. Puolivälierässä Oulun kakkosjoukkuetta vastaan oli hyvät mahdollisuudet, mutta tällä SM-mitali jäi vielä saamatta. Nuoremmat joukkueet eli Leevi Havikallio ja Lars Nuotila sekä Arvo Ahti ja Jesse Lehti hakivat vasta kokemusta.

Kisa sujui, mutta alkaa näillä pelaajamäärin olla tällä systeemillä maksimissa. Järjestäjällekin urakka on aika kova: hallilla syötiin mm. satakunta lounasta.

Todettakoon ihan lopuksi se, että ensimmäinen (poikien) Nappulaliiga pelattiin tasan 50 vuotta sitten. Ensimmäisen mestaruuden veivät Esko Heikkinen ja Jyrki Ylenius, jotka nyt vastaavat tämän kisan pyörittämisestä. Pieni ja nopeasti menevä on tämä maailma!

Linkissa avauspäivän tulokset:

18 SM ja Nappulaliiga lauantai tulokset