Kaiun pöytätenniksen mestaruussarjamiehistö pelasi viikonlopulla neljä pääsarjakamppailua ja pistepussiin kertyi yksi kolmen pisteen voitto Turun Kaiusta. Ottelu kaimaseuraa vastaan päättyi 5-2 koskelaisten eduksi. PT Espoolle KoKa hävisi 2-5, PT Helsingille 0-5 ja PT 75:lle 1-5.
Alex Naumin pelatessa samaan aikaan muilla mailla KoKa laittoi ensimmäiseen peliin uuden pelaajan, kun Sami Ruohonen debytoi pääsarjatasolla. Sami kiitti kunniasta ja kukisti ensimmäisessä pelissään Turun Joni Aaltosen. Riku Autio napsi kaksi voittoa, Sam Khosravi yhden ja Autio ja Khosravi sinetöivät ottelun voittamalla myös nelinpelin.
PT Espoota vastaan Autio ja Khosravi vastasivat kavennuspisteistä. Jälkimmäinen aiheutti Mika Räsäselle syyskauden ainoan tappion ja Autio löi tämän pojan Aleksi Räsäsen. Ottelussa PT Helsingin ulkomaalaispelaajia vastaan ei voittoja tullut lainkaan ja tamperelaisiakin vastaan voittoon pystyi vain Otto Tennilän kukistanut Autio.
Tappioistaan huolimatta Kaiku pysyi sarjataulukossa kolmantena ja lähtee kevätkierrokselle pudotuspelipaikka kiikarissa.
– Koko joukkue oli kyllä jotenkin päätä lyhyempi, kun Alex oli pois rinnalta. Vastustajat olivat ihan hyviä, mutta ei viikonloppu kyllä kenelläkään meistä ollut ihan parasta tekemistä. Ruohosen Samille pitää kuitenkin nostaa hattua, sillä voitto ensimmäisessä pääsarjapelissä kokenutta vastustajaa vastaan on aina hyvä suoritus. Huonoa onneakin oli, sillä esimerkiksi Veikka Flemming johti Aleksi Räsästä jo 2-0 ja 10-5, mutta ei onnistunut seitsemästä ottelupallosta huolimatta kääntämään peliä edukseen, Kaiun parhaan saldon pelannut Riku Autio jutteli viikonlopun päätteeksi.
– Onneksi saimme kolme pistettä Turulta ja pudotuspelipaikka on edelleen omissa käsissä. Pelejähän jatketaan vasta tammikuussa Oulussa, Autio jatkoi.
Ykkösdivisioonajoukkue vauhdissa
Kaiun ykkösdivisioonassa pelaavalle kakkosjoukkueelle viikonloppu oli onnistuneempi, silla Vesalaisen veljekset ja Esa Kanasuo pelasivat lauantaina Oulussa kolme  ottelua ja voittivat ne kaikki 4-3. Yhden sarjapisteen koskelaisilta nipistivät niin Oulun ja Kuopion kakkosjoukkueet kuin Espoon kolmosjoukkuekin.
Valmentajana ja autonkuljettajana matkassa ollut Janne Relander oli varsin tyytyväinen poikien otteisiin.
– Sarjan selvästi nuorin joukkue lähtee kevätkierrokselle sarjataulukon kolmantena, mikä voi olla yllätys monelle. Meitä sen sijaan jäi vähän kaivelemaan, että puhtaisiin kolmen pisteen voittoihinkin oli mahdollisuuksia. Esimerkiksi viimeisessä pelissä Oulua vastaan Esa ja Rasmus selvästi vain väsähtivät viimeisessä nelinpelissä.
Pääsarjan tavoin myös ykkösdivisioonaa jatketaan vasta tammikuussa. Relander nostikin erikseen esiin Rasmus Vesalaisen hienon syyskauden.
– Esa ja Matiaskin ovat pelanneet ainakin kohtuullisesti, mutta Rasmuksen ottelusuhde 13-5 on todella kova. Edellä on vain kolme Rasmusta todella paljon kokeneempaa pelaajaa.