Kosken Kaiun pöytätenniksen mestaruussarjamiehistö avasi sarjakautensa kahdella niukalla 3-4 tappiolla Helsingissä. Yksi sarjapiste PT Espoolta ja tamperelaiselta PT 75:ltä ei tyydyttänyt koskelaisia ollenkaan.
– Alex (Naumi) otti omat neljä peliään luotettavasti, mutta me muut saimme kokoon vain kaksi voittoa yhteensä. Se on joukkueena vaatimaton suoritus, manasi Riku Autio. Autio vastasi yhdestä voitto-ottelusta kukistamalla Tampereen Otto Tennilän. Sam Khosravi kukisti puolestaan espoolaisista Chau Dinh Huyn.
Naumi ja Veikka Flemming hävisivät Espoot vastaan nelinpelin ennätyskireästi 18-20 ratkaisevassa erässä. Myös Tamperetta vastaan tuli 2-3 nelinpelitappio, joten kaksi lisäpistettäkin oli lauantaina lähellä.
Kaiun ykkösdivisioonajoukkue pelasi lauantaina Oulussa. Tuloksena oli kolme selvää tappiota. Helsinkiläiselle Wegalle lukemin 0-5 ja PT 75:n kakkosjoukkueelle sekä Turun Kaiulle 1-5. Joukkueen ilonaihe oli tällä kertaa Rasmus Vesalainen, joka vastasi Kaiun molemmista kavennuksista.
Kaiun pingisviikonloppu oli kova, sillä kotisalissa pelattiin lauantaina ja sunnuntaina BC-luokkien Suomen mestaruuksista. Isäntäseuran Teppo Ahti ja Janne Relander nappasivat pronssia B-luokan nelinpelissä. Mestariksi iskivät vanhat ketut Jouko Manni ja Harry Serlo Turun Kaiusta. Tasan 40 vuotta sitten samat miehet olivat KoKan paidassa voittamassa mestaruussarjaa.