Suomen pöytätennishuiput pelaavat perinteisen Kosken Maljan voitosta viikonlopulla koulukeskuksessa. Miesten kaksinpelin voittoa puolustaa Kaiun oma kasvatti Alex Naumi, joka on valmistautunut kisaan kotona Koskella. Ruotsissa asuva Naumi on parannellut pelikäden olkapäätään ja uhkuu intoa ennen viikonlopun kisoja.
– Voiton puolustaminenkin on mukavaa, mutta jotenkin kaikkein hauskinta on se, että pääsee pelaamaan ikiomassa kotisalissaan, koskelainen iloitsee.  Naumin ohella myös RIku Autio, Veikka Flemming ja Sam Khosravi pelaavat hyvistä sijoituksista miesten kaksinpelissä.
Vuodesta 2006 pelattu Kosken Malja on tällä kertaa kerännyt 140 pelaajaa ympäri Suomea. Kisa on seuralle tärkeä tulolähde, minkä ohella seuran pelaajat saavat kohdata vastustajiaan kotipöydillään. Kaiusta mukana ovat lähes kaikki pelaajat pingiskoululaisista edustusjoukkueeseen.
– Pyrimme järjestämään kilpailut niin hyvin kuin osaamme. Tärkeitä palveluja ovat esimerkiksi kanttiini ja lämmin ruoka, joita osanottajat ovat kiitelleet kovasti. Lähetämme kisasta kahdella kameralla live-kuvaa ja tärkeimpiä otteluita tuomitsevat kansainvälisen tuomarikortin omaavat tuomarit, Kaiun pöytätennisjaoston puheenjohtaja Tero Naumi kertoo ylpeänä.
Miesten GP-luokan kaksinpelin loppuottelu pelataan lauantaina noin klo 16.30.
Sinipaitainen Alex Naumi puolustaa voittoa Koskella. Naumin edelliset kilpapelit ovat Finlandia Openista joulukuun alussa. 
(Kuva Heikki Kiiskinen/SPTL)