Kosken Kaiku ry:n sääntömääräinen syyskokous

Paikka ja aika: Kosken Osuuspankin auditorio keskiviikkona 22.11.2023 klo 18.30. Kokouksen aluksi kahvitarjoilu alkaen klo 18.00.

Esityslista

1) Kokouksen avaus

2) Valitaan kokoukselle
a) puheenjohtaja
b) sihteeri
c) kaksi pöytäkirjan tarkastajaa
d) ääntenlaskijat

3) Todetaan
a) läsnäolijat
b) äänioikeutetut jäsenet

4) Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

5) Päätetään mitkä urheilumuodot ovat seuran ohjelmassa tulevana toimikautena. Johtokunnan esitys on, että vuoden 2024 urheilumuodot ovat frisbeegolf, hiihto, lentopallo, pöytätennis ja yleisurheilu. Lisäksi salibandyssa on nuorten harrastusryhmä.

6) Vahvistetaan tulevaksi toimintakaudeksi
a) toimintasuunnitelma
b) talousarvio sekä yleissuunnitelma seuraavien vuosien toimintaa varten

7) Valitaan seuraavaksi toimintavuodeksi täysi-ikäisten jäsenten keskuudesta johtokunnan puheenjohtaja, jota myös kutsutaan seuran puheenjohtajaksi. Vuonna 2023 puheenjohtajana on toiminut Esko Heikkinen.

8) Valitaan johtokunnan muut jäsenet erovuoroisten tilalle. Johtokunnassa on sääntöjen mukaan 7-10 jäsentä puheenjohtajan lisäksi. Erovuorossa ovat Saku Kanasuo, Marko Lehtinen, Essi Pietilä ja Tapani Rantanen. Vuonna 2022 valitut jäsenet ovat Hanna Kanasuo, Laura Ketola, Jukka Lehti ja Tero Naumi.

9) Valitaan kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat. Toiminnantarkastajien toimikausi on yksi toimintavuosi. Johtokunnan esitys on, että toiminnantarkastajiksi valitaan Tarja Kurki ja Eeva Mikkola sekä heidän varamiehikseen Antti Virtanen ja Sakari Virtanen.

10) Valitaan jäsenet kutakin seuran ohjelmassa olevaa urheilumuotoa edustavaan jaostoon sekä seuran muut tarvittavat toimihenkilöt.

11) Vahvistetaan liittymis- ja jäsenmaksujen suuruus. Johtokunnan esitys on, että liittymismaksua ei ole, ja että jäsenmaksut 2024 ovat entiset eli alle 15-vuotiaat 5 euroa ja yli 15-vuotiaat 10 euroa.

12) Valitaan edustajat vuosi- ym. kokouksiin yhdistyksissä, joissa seura on jäsenenä, tai annetaan johtokunnalle valtuudet henkilöiden valitsemiseksi edellä mainittuihin kokouksiin.

13) Käsitellään johtokunnan esittämät tai jäsenten seuran sääntöjen mukaisesti vireille panemat asiat

14) Kokouksen päättäminen.