Kaiun mestaruussarjamiehistö aloitti kautensa lauantaina Helsingissä. Kaiku hävisi avauspelin sarjanousija Hangolle 2-5 ja toisen ottelun tamperelaiselle PT 75:lle 1-5, mutta onnistui kolmannessa pelissä voittamaan vantaalaisen TIP-70:n 4-3. Se tarkoitti kahta sarjapistettä ja sarjataulukossa sijaa 6.
Hankoa vastaan Rasmus Vesalainen voitti Marina Donnerin ja Matias Vesalainen Christian Mattssonin, mutta muut pelit kääntyivät hankolaisille. Tamperelaiset olivat toisessa ottelussa selvästi parempia, mutta Rasmus otti mukavan voiton kukistamalla konkaripelaaja Aki Kontalan. Ex-kaikulainen Riku Autio kuritti sekä Esa Kanasuota että Matias Vesalaista 3-0.
Voitto-ottelussa Tikkurilaa vastaan oli Matiaksen vuoro loistaa, sillä hän voitti pelinsä sekä Leonid Pullista että Juho Kahlosta vastaan ja toi vielä Rasmuksen kanssa ratkaisevan nelinpelipisteen. Esa Kanasuo vastasi neljännestä voittopisteestä lyömällä Kahloksen tiukassa viiden erän kamppailussa. Kaiun kolmen pisteen voittokaan ei ollut kaukana, sillä Rasmus hävisi sekä Pulliselle että Aleksi Mustoselle viiden erän kamppailuissa.
– Ihan ok, saimme sentään kaksi pistettä. Enemmänkin olisi voinut tulla, mutta tiukat ottelut kääntyivät nyt turhan usein vastustajille, Matias Vesalainen summasi päivän kaikulaisantia.
Koskelaisittain on merkittävää, että Kaiku pelaa sarjaa ainoana joukkueen kokonaan omin kasvatein. Sarja jatkuu marraskuun alussa Hangossa.
Sarjataulukko ja tilastot