Kosken Kaiku lähti rohkeasti tavoittelemaan sekä miesten että naisten  mestaruutta pöytätenniksen Joukkue-SM:ssä kotihallissaan. Naisten osalta tavoitteessa pysyttiin, mutta miesjoukkue joutui tyytymään pronssimitaleihin. Naisten kisassa Kaiun ”vierastyöläiset” Anastasiia Burkova ja Sofie Eriksson olivat täysin ylivoimaisia ja voittivat jokaisen ottelunsa 3-0. Hopealle iski helsinkiläinen MBF ja pronssille MBF:n kakkosjoukkue.
Miesten joukkuekisan suurimmasta yllätyksestä vastasi Kaiun nuori kakkosjoukkue, kun Esa Kanasuo ja Matias ja Rasmus Vesalainen sijoittuvat alkulohkossaan toiseksi ja selvisivät puolivälierään. Voitto kokeneesta Lahden Pöytätennisseurasta oli mainio suoritus. Arpa oli erikoinen, sillä vastustajaksi kahdeksan parhaan joukossa valikoitui Kaiun ykkösjoukkue, joka oli parempi 3-0 lukemin.
Välierässä Kaiun ykkönen sai vastaansa PT Espoon. Alex Naumi voitti molemmat pelinsä, mutta Riku Autio ja Veikka Flemming jäivät tällä kertaa voitoitta. Koskelaiset joutuivat tyytymään pronssiin, joka oli Kaiun kasvateille jo viides perättäinen.  Loppuottelupaikka oli lähempänä kuin koskaan, sillä Autio hävisi Jani Jormanaiselle ratkaisuerän jatkopalloilla, eivätkä Flemmingin tappiotkaan olleet selvänumeroisia.
– Viikko sitten mestaruussarjaturnauksessa Tampereella pallo pomppi tiukoissa tilanteissa aika hyvin meille. Nyt meni päinvastoin, Riku tyytyi toteamaan.
Miesten joukkuemestaruuden voitti lopulta jo neljännen kerran peräkkäin tamperelainen PT 75, joka löi espoolaiset loppuottelussa 3-1.
Kaiun nuori vantaalaisvahvistus Sam Khosravi oli ylivoimainen miesten A-luokassa ja hävisi koko kisassa vain kaksi erää. Khosraville tuli kisoista toinenkin mitali, sillä hän sijoittui A-luokan nelinpelissä pronssille yhdessä Wegan Hannu Sihvon kanssa.
Kaikulaiset miesten joukkuekilpailun pronssipallilla, edessä (vas.) Riku Autio ja Sam Khosravi, takana (vas.) Alex Naumi ja Veikka Flemming. Kuva Jarmo Ruohonen.