Kaiun pöytätenniksen mestaruussarjamiehistö teki viikonlopulla pitkän turnausmatkan Ouluun. Saaliina kahdesta ottelusta oli kaksi 4-3 voittoa, jotka pitävät koskelaiset edelleen play off -viivan yläpuolella. Alunperin otteluita piti olla kolme, mutta Turun Kaiku ilmoitti luopuvansa sarjasta kesken kauden kokoonpanovaikeuksien vuoksi.
Vaikeuksia oli Oulussakin, sillä PT Tapiolan joukkue myöhästyi aamulennolta ja sarjapäivää rukkailtiin uuteen uskoon. Kaiun avausvastustaja oli TIP-70, jota vastaan sekä Riku Autio että Alex Naumi voittivat kaksi ottelua  mieheen. Anastasiia Burkova jäi voitoitta ja yllättäen myös Naumin ja Veikka Flemmingin nelinpeli kangerteli sen verran, että tuloksena oli kauden ensimmäinen häviö. Aution voitot Aleksi Mustosesta olivat selviä, mutta Naumi oli aluksi horroksessa Mustosta vastaan voittaen kuitenkin 3-2.
Ottelussa sarjakärki PT Helsinkiä vastaan Naumi jatkoi väkeviä esityksiään ja kukisti sekä Peiman Moradabbasin että sarjadebyyttinsä tehneen Aleksander Stetshenkon. Autio hävisi Peimanille, mutta löi hienolla esityksellä tämän pikkuveljen Pedram Moradabbasin 3-0. Tätä ennen Pedram puolestaan voitti erittäin tiukassa ottelussa Sam Khosravin 3-2.
Tilanteessa 3-3 Naumi ja Flemming hävisivät nelinpelin avaserän Pedram Moradabbasille ja Aleksander Lushinille selvästi, mutta sitten tapahtui selvä käänne ja koskelaiset voittivat kolme erää vaivatta.
Riku Autio on pelannut hyvän pääsarjakauden.
Seuraavan kerran mestaruussarjaa pelataan helmikuun alussa koskelaisten kotikentällä, jonne kokoontuvat kaikki joukkueet. Kaiku kohtaa PT Espoon, PT 75:n ja OPT-86:n eli kovimmat haastajansa taistelussa pudotuspelipaikoista. Pisteitä tarvitaan, vaikka lopullinen ratkaisu saattaa jäädä vasta viimeiseen turnaukseen.
– Kaksi voittoa ja neljä pistettä kuitenkin ja edelleen ollaan kiinni play off -paikassa. Asiat voisivat olla huonomminkin, tuumi Riku Autio, joka on pelannut mainion sarjakauden.
Sarjatilanne ja henkilökohtaiset ottelusuhteet: