Kaiun pöytätenniksen mestaruussarjamiehistö avasi kautensa suoraan SM-hopealla. Kyseessä oli keväällä kesken jääneen sarjan yksipäiväinen lopputurnaus, johon osallistuivat yhtä lukuun ottamatta kaikki pääsarjajoukkueet.
Mestaruussarjan SM-hopea oli Kaiulle ensimmäinen pitkästä aikaa, sillä edellisestä ehti vierähtää jo 41 vuotta. Mestaruuden vei tamperelainen PT 75, joka loppuottelussa kukisti koskelaiset 4-2. Kaiun joukkueessa pelasivat Riku Autio, Sam Khosravi ja Alex Naumi. Jälkimmäinen oli turnauksen herra ja hidalgo voittaen päivän kaikki ottelunsa ja menettäen niissä vain yhden erän. SM-pronssia nappasi PT Tapiola.
Kahdeksan parhaan joukossa Kaiku kukisti OPT-86:n 4-0. Oulun mahdollisuudet murenivat käytännössä jo toiseen peliin, kun nuori Sam Khosravi yllätti kokeneen venäläisen Vladimir Brilin. Välierässä Kaiku löi kesken jääneen runkosarjan ykkösen PT Espoon 4-1, kun Khosravi ja Naumi ottivat kumpikin kaksi voittoa mieheen.
Loppuottelussa voittoihin pystyi enää Naumi, joten kultaiset mitalit matkasivat Tampereelle. Tappio jäi hiukan kaivelemaan.
– Mitali on toki mitali, mutta toisessa ottelussa Samilla oli Otto Tennilää vastaan jo 2-0 johto. Ottelu kääntyi kuitenkin Otolle. Rikullakin oli tiukat tappiopelit, mutta finaalissa pallo ei vain pomppinut meille. Nytpä jäi sopivasti nälkää alkavan kauden sarjaan, Alex Naumi kommentoi.
Seuraavan kerran kaikulaiset pelaavat tosin SM-mitaleista jo lokakuussa, kun perinteinen SM-cup järjestetään Koskella. On selvää, että koskelaiset lähtevät kotikisaansa yhtenä suurimmista ennakkosuosikeista.