KoKan kakkosjoukkue avasi pöytätenniksen ykkösdivisioonakautensa lauantaina mukavasti neljällä pisteellä. Koskelaiset pelasivat kotikentällä pelatussa turnauksessa koko rahan edestä, sillä kaikki kolme ottelua päättyivät mahdollisimman tiukkaan 4-3 lopputulokseen.
Wegan Kaiku voitti avauspelissään Sami Ruohosen mainioiden otteiden siivittämänä, mutta sekä LPTS:aa että PT Helsingin kakkosjoukkuetta vastaan tuli yhden sarjapisteen arvoiset tappiot samoin lukemin. Helsinkiläisiä vastaan Rasmus Vesalainen nappasi kaksi päänahkaa ja kaksoset Matias ja Rasmus ottivat puolestaan makean nelinpelivoiton viimeisessä kamppailussa Lahtea vastaan.
Rasmus Vesalainen oli koko päivän mainiossa vedossa ja sai ottelusuhteekseen 4-2. Sami Ruohosen ja Esa Kanasuon vastaavat lukemat olivat 2-2 ja Matias Vesalaisen 1-3. Pelillisesti joukkueen esitys oli varsin tasainen. Huomionarvoista on myös, että Kaiun täysin koskelainen joukkue on maan toiseksi ylimmän sarjaportaan selvästi nuorin.
Timo Vesalainen oli päivään tyytyväinen.
– Kesken jääneellä viime kaudella emme saaneet näiltä joukkueilta pistettäkään. Siinä mielessä starttimme oli varsin hyvä.
Sarjatilanne Pöytätennisliiton sivuilla täällä: