Kaiun mestaruussarjamiehistö nappasi kolme kolmen pisteen voittoa, kun pöytätenniksen mestaruussarja jatkui pandemiatauon jälkeen lauantaina Tampereella. Yhdeksän sarjapistettä tiesi sitä, että KoKa on sarjataulukossa kolmantena ennen neljää viimeistä kierrosta.

Kaiku nappasi Tampereella 5-2 voitot TIP-70:stä ja PT Tapiolasta sekä 5-1 voiton OPT-86:sta. Joukkueen odotettu voimahahmo oli Alex Naumi, joka on voittanut kauden aikana kaikki käymänsä sarjapelit. Riku Autio ottelusuhde oli 3-3 ja Sam Khosravin 4-2.

– Kolme selvää voittoa ja yhdeksän sarjapistettä. Se oli juuri se, mitä Tampereelta olimme hakemassakin. Paikka pudotuspeleissä vaikuttaa aika selvältä, sillä ennen neljää viimeistä kierrosta meillä on 11 pisteen kaula pahimpaan uhkaajaan Tikkurilaan, Naumi pohti pelien tauottua.

Heti perään Naumi manaili Tampereen hallin liian pieniä pelilaareja. Ajatukset olivat kuitenkin jo kahden viikon päästä pelattavissa SM-kisoissa, joihin koskelainen Benedek Oláhin poissa ollessa lähtee ennakkosuosikkina.

– Saimme SM-kisan nelinpeliinkin Samin kanssa hyvää harjoitusta eivätkä tappiot olleet oikeastaan lähelläkään. Muutenkin Sam pelasi mukavasti ja otti varsin tärkeän voiton Tapiolan Toni Soineesta. Myös Rikun peli kulki ajoittain mainiosti, mutta esitys heitteli kovasti, Alex jatkoi

Kakkosjoukkueellakin hyvä päivä

KoKan kakkosjoukkue taisteli sarjapisteistä samaan aikaan kotisalissaan. Päivän saldoksi muodostui selvä kolmen pisteen 5-1 voitto Lahden Pöytätennisseurasta ja yhden pisteen arvoiset niukat 3-4 tappiot helsinkiläisjoukkueille Wegalle ja PT Helsingille.

– Oikein hyvä viiden sarjapisteen päivä. Koko joukkue pelasi hyvin, mutta Rasmus Vesalainen on silti tällä hetkellä ykkösmiehemme sarjan neljänneksi parhaalla ottelusuhteella. Päivän kovin koskelaisvoitto taisi kuitenkin olla velipoika Matias Vesalaisen päänahka Lahden Sami Hattusesta, Kaiun huoltajana toiminut Janne Relander sanaili.

Relander jäi jopa harmittelemaan menetettyjä lisäpistemahdollisuuksia. Sami Ruohosella esimerkiksi oli useampikin ottelupallo PT Helsingin Tom Lundströmiä vastaan. Tasan 20 vuoden takainen kaksinpelin SM-voittaja oli lopulta kuitenkin parempi. Myös Esa Kanasuon saman ottelun tappio Toni Pitkäselle oli mahdollisimman niukka.

Kaiku 2 on ykkösdivisioonan selvästi nuorin joukkue ja on yllättänyt positiivisilla suorituksillaan. Runkosarjaa on jäljellä kuusi kierrosta ja kokonaan omin kasvatein pelaavat koskelaiset ovat sarjataulukossa kolmantena.

– Tällä vauhdilla paikka mestaruussarjakarsinnoissa on aika lähellä. Se olisi komea juttu, Relander totesi.

Mestaruussarjan sarjataulukko ja henkilökohtaiset ottelusuhteet:

https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=20

Ykkösdivisioonan sarjataulukko ja henkilökohtaiset ottelusuhteet: