KoKa urakoi pöytätenniksen mestaruussarjassa lauantaina muiden joukkueiden tavoin peräti kolme ottelua. Koskelaiset takoivat 4-3 voiton PT Vantaasta, 5-1 voiton PT Helsingistä ja 5-2 voiton TIP-70:stä, mikä tarkoitti yhteensä kahdeksaa sarjapistettä. Ennen ensi vuoden pelejä koskelaiset ovat sarjataulukossa kolmantena ja menossa kohti seurahistorian ensimmäisiä mitalipelejä.
Odotuksiin nähden päivä sujui mainiosti ja etenkin selvä voitto PT Helsingistä sai virneen kokalaisten naamalle. Myös vantaalaisten ykkösjoukkuetta vastaan oli mahdollisuudet täyteen pistepottiin, mutta Alex Naumi ja Veikka Flemming hävisivät ratkaisevan nelinpelin niukasti.
Viime aikoina selkävaivoista kärsinyt Alex Naumi oli tuttuun tapaan koskelaisten voimahahmo ja voitti päivän kaikki kuusi kaksinpeliään. Kauden ensimmäisen tappionsa kärsinyt PT Helsingin Aleksandr Lushin pisti koskelaisen koville ja taipui vasta ratkaisevassa viidennessä erässä. Naumi on sarjan ainoa tappioton pelaaja.
Sam Khosravi ei pelannut ensimmäisessä ottelussa, mutta voitti molemmat pelinsä sekä PT Helsinkiä että TIP-70:tä vastaan. Riku Autio nappasi kaksi tärkeää kaksinpelivoittoa. Anastasiia Burkova on myös pääsemässä kuntoon ja löi PT Vantaan Jussi Mäkelän hienolla pelillä. Veikka Flemmingin peli hakee vielä parhaita uomiaan.
– Voittoja tuli, vaikka peli ei ollut parasta mahdollista. Iloisempi asia on se, että pystyimme joukkueena voittoihin ja kahdeksaan pisteeseen. Yksi mies ei joukkueottelua voita, Alex Naumi sanaili pelien tauottua.
Ykkösdivisioonassakin pisteitä
Kaiulla on lauantaina kiireinen pingispäivä, sillä seura järjesti ykkösdivisioonan turnauksen kotisalissaan. KoKa 2 voitti ensin Oulun kakkosjoukkueen 5-2, mutta hävisi sitten PT Helsingin kakkosjoukkueelle 2-5. Kolmannessa ottelussa tuli yhden sarjapisteen arvoinen 3-4 tappio PT Espoon kolmosjoukkueelle.
Neljä sarjapistettä tiesi sitä, että koskelaiset lähtevät kevätkierrokselle sarjataulukon kuudennelta tilalta. Se tietäisi säilymistä maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla, mikä olisi sarjan nuorimmalta kokoonpanolta kova suoritus.
Koskelaisten voimahahmot olivat vahvan syksyn pelannut Sami Ruohonen sekä Matias Vesalainen, jotka molemmat voittivat kolme kaksinpeliä ja vielä yhdessä kaksi nelinpeliä. Esa Kanasuo ja Rasmus Vesalainen pystyivät yhteen voittoon.
– Matias saa olla todella tyytyväinen peleihinsä, kuten myös Sami. Väsy alkoi kuitenkin painaa viimeisissä peleissä. Kokonaisuutena kakkosjoukkueemme on pelasi syksyn erinomaisesti, Kaiun pöytätennisjaoston puheenjohtaja Tero Naumi anaysoi.