Kosken Kaiku järjesti torstaina harvinaisen kokouksen, sillä seura istui sääntömääräisen kevät- ja syyskokouksensa yhdellä kertaa. Kevätkokouksen osalta kuitattiin vuosi 2019 ja syyskokous puolestaan suunnitteli jo vuotta 2021. Esko Heikkinen jatkaa seuran puheenjohtajana ja Hanna Kanasuo, Jukka Lehti ja Tero Naumi johtokunnan jäseninä. Puhetta kokouksessa johti jo rutiininomaisesti Sakari Virtanen.
Kokouksen aluksi palkittiin vuoden 2019 parhaat, jotka kevään kokouksen siirtymisen vuoksi jäivät tuolloin huomioimatta. Samalla todettiin, että Martti Lappalaisen vuonna 1978 lahjoittama parhaan yleisurheilijan kunniataulu on täynnä. Lappalaisen laatimien sääntöjen mukaan sen sai omakseen Mikko Levola. Koskella keskiviikkona poikennut Levola lahjoitti taulun suoraan Kaiun liikuntahallissa sijaitsevaan palkintokaappiin. Vuoden 2020 ja myös vuoden 2019 paras yleisurheilija oli Julia Vuolli, mutta hänen nimensä ei siis tauluun enää mahtunut.
Kaiun vuodelta 2019 palkittuja, vas. Jari Esselström, Minna Toivonen, Rasmus Vesalainen, Julia Vuolli, Roosa Syrjälä, Kerttu Kanasuo ja Robin Ruus.
Kaiun vuoden 2019 taloudellinen tulos oli runsas 2000 euroa plusmerkkinen, minkä kokousväki hyväksyi, kuten myös koronapandemian vuoksi hiukan epävarmalla pohjalla olevat toimintasuunnitelmatkin. Kaiun yleisurheilun tilanne on huolestuttava, sillä Tuomas Sallinen ei halunnut jatkaa johtokunnassa eikä kokous löytänyt muitakaan lajin edustajia hänen tilalleen.
– Pienessä kunnassa lajien meno on välillä heikompaa ja välillä vahvempaa vetäjien innosta riippuen. Seuran ohjelmassa alusta saakka eli vuodesta 1925 ollut yleisurheilu ei nyt oikein vedä, mutta koetamme kovasti löytää asiaan ratkaisuja. Muilta osin seuran tilanne on mainio ja talouskin kunnossa. Korona varjostaa ensi vuoden toimintaa, mutta ei urheilu Koskelta lopu, lupasi puheenjohtaja Heikkinen.
Kosken Kaiun vuoden 2019 ansioista palkitut:
Frisbeegolf: paras Jesse Lehtinen, taustavaikuttaja Jari Esselström.
Lentopallo: paras alle 15-vuotias Kerttu Kanasuo, paras yli 15-vuotias Robin Ruus, taustavaikuttaja Minna Toivonen.
Pöytätennis: paras alle 15-vuotias Rasmus Vesalainen, paras yli 15-vuotias Alex Naumi, taustavaikuttaja Esko Akkanen.
Yleisurheilu: paras alle 15-vuotias Roosa Syrjälä, paras yli 15-vuotias Julia Vuolli, taustavaikuttaja Taisto Lehti.