Kaiun pöytätenniksen mestaruussarjajoukkue pelasi mukavan mukavan turnauksen sunnuntaina kotisalissaan. KoKa hävisi PT Espoolle 2-5, mutta kukisti pahimmat kilpailijansa PT 75:n ja OPT-86:n 4-3. Neljän pisteen päivä oli arvokas mitalipelejä ajatellen, etenkin kun pisteet tulivat ilman samaan aikaan Ruotissa pelannutta ykkösmiestä Alex Naumia.
Tällä kertaa Kaiun pelaajaringistä nousi esiin Sam Khosravi, joka voitti yhtä lukuun ottamatta päivän kaikki vastustajansa. Espoolaisia vastaan voitot jäivät Kaiun ainokaisiksi. Tamperelaista PT 75:tä vastaan nuorukainen löi Ari-Matti Koskisen, mutta hävisi molemmat pelinsä voittaneelle Otto Tennilälle. Riku Autio ja Anastasiia Burkova nappasivat voiton Veeti Valastista ja neljäs piste tuli Aution ja Khosravin voimin nelinpelissä.
Tärkeässä viimeisessä pelissä Oulua vastaan Khosravi jatkoi varmoja otteitaan ja löi sekä Tuomas Perkkiön että Mika Sorviston. Sen lisäksi Autio kukisti Sorviston ja Veikka Flemming Perkkiön, mikä tiesi koskelaisille kahta sarjapistettä. Jopa kolmeen pisteen voitto oli tarjolla, mutta Autio ja Khosravi hävisivät nelinpelin tiukasti.
– Ei ihan huonosti, sillä etukäteen laskimme, että kolme pistettä pitäisi tänään saalistaa. Tuli neljä, mikä tietää hyvää ruinkosarjan viimeistä osaturnaista ajatellen, Autio ja Flemming summailivat pelien jälkeen.
Viimeisellä kierroksella runsaa kuukauden kuluttua Helsingissä Kaiku kohtaa PT Tapiolan ja TIP-70:n. Kaiku on sarjataulukossa viimeisellä pudostuspelipaikalla, mutta viisi pistettä pahimman kilpailijan PT 75:n edessä. Sarjapaikka on jo varma, ja kahdella voitolla koskelaiset nousevat runkosarjassa kolmanneksi. Alex Naumin saapuessa taas pelipaikalle saapuessa voitot ovat täysin mahdollisia.