Pöytätenniksen mestaruussarjan kierrokset 8-11 pelattiin viikonlopulla Oulussa. Kaiku lähti pisteiden hakuun vahvistusten turvin, sillä Alex Naumi matkasi Eslövistä Ruotsista turvaamaan kasvattajaseuransa pääsarjapaikkaa ja otti mukaansa vielä Hannes Isakssonin, seurakaverinsa Ruotsista.
Kaiun operaatio sujui vähintään kohtalaisesi, sillä neljästä ottelusta tuloksena oli kahdeksan sarjapistettä, jotka kaikki vielä tulivat pahimmilta kilpailijoilta. Kaiku kukisti TIP-70:n 5-1, Hangon IK:n 5-2 ja PT Tapiolan 4-3, mutta hävisi tamperelaiselle PT 75:lle 2-5.
Naumi voitti viikonlopulla kaikki kahdeksan otteluaan ilman erätappioita. Isakssonin ottelusuhteeksi tuli 4-4, Matias Vesalaisen 2-2 ja Rasmus Vesalaisen 0-4. Kolmesta nelinpelistään Naumi ja Isaksson voittivat kaksi.
Sarjataulukossa koskelaiset nousivat viidenneksi eli ns. suoran säilyjän paikalle. Ennen kolmea viimeistä kierrosta eroa suoran putoajan viimeiseen sijaan on kuusi pistettä.

– Lisäpisteitäkin oli tarjolla sekä tamperelaisilta että tapiolalaisilta, mutta aika tyytyväisiä saadaan olla. Suoraan säilymiseen on mahdollisuudet ja suoran putoamisen uhka on askeleen kauempana, Naumi analysoi viikonlopun pelien jälkeen.

Sarjataulukko ja tilastot: https://www.sptl.fi/sptl_uudet/?page_id=20