Kosken Kaiun pöytätennisväki on harjoitellut uutterasti koronapandemiasta huolimatta. Seuran ykköspelaaja Alex Naumi ehti jo voittaa Ruotsissa Sweden Tourin ensimmäisen osakilpailun alle 20-vuotiaiden luokan.
Koronakaranteeneista johtuen saattaa kuitenkin olla, että Kaiku joutuu aloittamaan pöytätenniksen mestaruussarjan ilman Ruotsissa harjoittelevan Alexin panosta.  Riku Autio, Anastasiia Burkova, Veikka Flemming ja Sam Khosravi muodostavat kuitenkin kovan nelikon. Kausi alkaa lokakuun alussa.
– Viime kausi jäi maaliskuussa kesken, kun olimme ensimmäistä kertaa menossa mitalipeleihin. Nyt on tarkoitus ottaa se mitali, Kaiun puheenjohtaja Esko Heikkinen suunnittelee.
Kaiku sai Pöytätennisliitolta myös mieluisan ”lahjan”, kun seuran kakkosjoukkueelle myönnettiin kesken jääneen koronakauden jälkeen paikka toiseksi korkeimmalla sarjatasolla eli ykkösdivisioonassa. Kaiku asettaa tällekin sarjatasolle selvästi nuorimman joukkueen, sillä sarjaan lähtevät Vesalaisen kaksoset Rasmus ja Matias, Esa Kanasuo, Sofie Eriksson ja Sami Ruohonen. Joukkueen keski-ikä on alle 20-vuotta.
Kaiun kolmosjoukkue siirtyi pelaajien toivomuksesta sarjaporrasta alemmas eli kolmosdivisioonaan. Alkuvuoden perinteisen Kosken Maljan ohella Kaiku järjestää BC-luokkien SM-kisan syksyllä. Sen sijaan vuodesta 2003 Koskella järjestetty Pöytätennisliito kesäleiri jäi tänä vuonna pitämättä.
– Kansainvälisiä kisoja ei koronan vuoksi ole, joten päävalmentaja Mattias Bergkvistillä on aikaa kiertää seuroja. Suunnitelmissa on, että hän saapuisi Koskelle harjoittamaan Rasmusta ja Matiasta. Pojat saavat neljä kovaa harjoitusta, mikä tekee hyvää tulevia kisapelejä ajatellen, Heikkinen toteaa.
– Sekin on mukavaa, että Vesalaisten jälkeen seuraavakin ikäluokka alkaa olla valmis säännöllisempään kilpailemiseen. On hauska nähdä, miten Aapo Kanasuo, Aapo Lehti ja Frans Meller onnistuvat ensi kauden Nappulaliigassa. Kunhan vain saamme kilpailukauden alkamaan.