Kaiun pöytätennismiehistö päätyi lopulta runkosarjan neloseksi, kun mestaruussarjan runkosarja saatiin päätökseen sunnuntaina Helsingin Ruskeasuolla. Kaiku hävisi runkosarjan ykköselle PT-Helsingille 1-5 ja runkosarjan kolmanneksi päätyneelle PT 75:lle 2-5. Kaiku taisteli myös sunnuntaina ilman ykköspelaajaansa Alex Naumia.
– Helsinkiläiset ulkomaalaisvahvistuksineen olivat odotetusti liian kovia. Toisessa pelissä tamperelaisia vastaan meillä oli mahdollisuuksia yhteen pisteeseen, mutta eipä se pallo aina pompi omaksi eduksi, tuumi Kaiun kapteeni Riku Autio.
Autio otti sunnuntaina erinomaisen voiton PT-Helsingin Aleksandr Lushinista, sillä virolainen kärsi koko runkosarjassa vain kaksi tappiota. Tamperelaisia vastaan Autio löi Sam Khosravin tavoin Patrik Rissasen, mutta sen enempää voittoja ei tullutkaan. Lähellä oli, sillä Autio ja Khosravi hävisivät ratkaisevan nelinpelin 2-3, vaikka johtivat ratkaisuerää vielä alussa selvästi.
– Viikonlopun parasta antia oli, että kakkosjoukkueemme pelaajat Esa Kanasuo ja Matias Vesalainen saivat kokemusta pääsarjapeleistä. Paljon muuta hyvää ei sitten saatukaan, paremminkin päinvastoin. Lopputurnauksen muutettu ajankohta osui nyt päivään, joka ei sovi ykköspelaajallemme Alexille. Se on meille ikävä ja epämotivoiva juttu, Autio harmitteli.