Kosken Kaiun syyskokous istuttiin keskiviikkona Osuuspankin auditoriossa. Peräti 11 hengen kokous istui kokouksen puheenjohtajaksi valitun Sakari Virtasen johdolla pu0lisentoista tuntia ja keskusteli erittäin hyvähenkisesti niin seuran kuin jaostojenkin asioista.

Seuran lajit myös vuonna 2024 ovat frisbeegolf, hiihto, lentopallo, pöytätennis ja yleisurheilu. Lisäksi seurassa on salibandyn harrasteryhmiä. Toimintasuunnitelmissa jatketaan pääosin entisillä linjoilla, mutta lähestyvä satavuotisjuhla 2025 aiheuttaa toimenpiteitä ja hiihto on selvästi saanut uutta vauhtia uusien toimijoiden myötä. Yleisurheilussa on sen sijaan edelleen väen vähyyttä.

Ensi vuodelle hyväksytty talousarvio näyttää runsaan 65 000 euron liikevaihdolla melko lailla nollatulosta. Tärkeimmät varainhankintamuodot ovat edelleen kunnan yleisavustus, Kaiku urheilee -lehti sekä jäsenmaksut. Jälkimmäiset pysyivät entisinä, eli maksu on aikuisilta 10 ja alle 15-vuotiailta 5 euroa.

Seuran puheenjohtajana jatkaa Esko Heikkinen, jolle alkava vuosi on nuijan varressa yhdeksäs. Johtokunnan erovuoroisista jäsenistä Saku Kanasuo ja Marko Lehtinen valittiin jatkamaan pestissään ja uudeksi johtokunnan jäseneksi nousi Marjaana Manni. Toiminnantarkastajiksi valittiin kokonaan uudet nimet eli Tarja Kurki ja Eeva Mikkola.

Kokous hyväksyi myös seuran uuden vastuuohjelman, joka on tarkoitus jalkauttaa ensi vuonna. Se liitetään osaksi seuran toimintalinjaa.