Kosken Kaiku avaa pöytätenniksen mestaruussarjakautensa kotisalissaan ensi lauantaina. Ja avaa peräti kahdella joukkueella, sillä poisjääntien vuoksi Kaiun ykkösdivisioonassa mainioita otteita esittänyt kakkosjoukkue sai liiton ”kabinettipäätöksellä” pääsarjapaikan.
Kaiun ykkösjoukkue – Riku Autio, Alex Naumi ja Sam Khosravi – kuuluu jälleen sarjan mestarisuosikkeihin, vaikka viime kausi päättyikin nolosti, kun Alexin ulkomaanpelien ja Veikka Flemmingin koronatartunnan vuoksi lopputurnaus jäi koskelaisilta kokonaan pelaamatta. Flemming jatkaa joukkueen varamiehenä, mutta ei ole lauantaina mukana.
Mukana on sen sijaan vielä juniori-ikäinen englantilainen Gerakios Georgios, joka korvaa Alexin niissä peleissä, joihin jälkimmäinen ei tiukan kansainvälisen ohjelmansa vuoksi pääse. Alexin kreikkalaistaustainen seurakaveri Ruotsin Eslövistä tekee lauantaina ensiesiintymisensä Suomen kentillä.
Kaiun kakkosjoukkueessa pelaavat Rasmus ja Matias Vesalainen, Esa Kanasuo ja Sami Ruohonen. Pääsarjapaikka tuli hiukan keittiön kautta, mutta Kaiku kahdella pääsarjajoukkueellaan silti historiaa. Kumpikin joukkue on hankkinut sarjapaikkansa kokonaan omin kasvatein, vaikka ykkösjoukkueessa tällä hetkellä pelaa kaksi muualla kuin Koskella pöytätennisoppinsa saanutta pelaajaa. Kakkosjoukkue pelaa pääsarjaa PT Kosken nimellä.
Pelit Koskella alkavat lauantaina klo 10.30 ja päivän aikana pelataan kolme kierrosta. Kaikulaisilla on avaukseksi keskinäinen kamppailu. Toisella kierroksella ykkösjoukkueen vastustajaksi asettuu PT Vantaa ja kakkosjoukkue kohtaa TIP-70:n. Kolmannella kierroksella pöydän toiselle puolella asettuvat vastaavasti Turun Kaiku ja PT Espoo.