Kosken Kaiun pöytätenniksen mestaruussarjamiehistö osoitti lauantaina, että puheet SM-sarjan mitalista tai jopa voittamisesta eivät ole tuulesta temmattuja. Kaiku voitti päivän kaikki kolme peliään kolmen pisteen arvoisesti 5-2 ja nousi samalla sarjataulukossa neljänneksi ja ensimmäistä kertaa seurahistoriansa aikana playoff-viivan yläpuolelle.
Alex Naumin mukaantulo toi ryhtiä joukkueeseen ja päivän avajaiseksi kukistui viime kauden kakkonen PT 75. Alex ja Riku Autio nappasivat tamperelaisista kaksi voittoa mieheen ja viides piste tuli Alexin ja Veikka Flemmingin voimin nelinpelissä.
Seuraavassa ottelussa hallitsevaa mestaria Oulua vastaan Riku voitti taas molemmat pelinsä, mutta Alex joutui 2-0 johdosta huolimatta taipumaan kokeneelle venäläisvahvistukselle Vladimir Brilille. Kaksinpeleissä Sam Khosravi astui Veikan tilalle ja onnistui voittamaan yhden ottelun. Kaikulaisten johtaessa 4-2 Naumi ja Flemming nappasivat vuorenvarman nelinpelivoiton ja sinetöivät päivän toisen kolmen pisteen voiton Kaiulle.
Viimeisessä ottelussa vastassa oli PT Tapiola. Riku Autio kärsi päivän ainoan tappionsa Chau Dinh Huylle, mutta löi Aleksi Räsäsen helposti. Alex Naumi kukisti sekä Aleksi että Mika Räsäsen ja Sam jatkoi hyviä otteitaan kukistamalla Chaun selvästi 3-0. Nelinpelissä Alex ja Veikka olivat jo hätää kärsimässä, mutta onnistuivat kuitenkin kääntämään ottelun edukseen.
Kaiku lähti kotimatkalle yhdeksän pistettä plakkarissa ja tietoisena siitä, että joukkue voi voittaa minkä suomalaisseuran tahansa. Alex Naumi on noussut uudelle tasolle ja Riku Aution kausi on alkanut mainiosti. Sam Khosravi tekee nousua maan kovimpaan kärkeen ja myös Veikka Flemmingin peli paranee koko ajan. Sarjaotteluissa erityisen arvokasta on se, että Naumin ja Flemmingin nelinpeli sujuu erinomaisesti. Koko nelikko oli lauantain jälkeen kuitenkin sitä mieltä, että omassa pelissä on vielä parannettavaa.
Kaiun nykykunto mitataan tiukasti tulevana viikonloppuna kotisalissa, kun Koskella pelataan SM-cupin voitosta. Pelisysteemi on hiukan erilainen kuin mestaruussarjassa, mutta koskelaiset antoivat silti myrskyvaroituksen. Mahdotonta ei ole, että Kaiku pelaa mestaruudesta.