KoKan kakkosjoukkue pelasi mainion kauden maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla ykkösdivisioonassa ja selvitti tiensä mestaruussarjan karsintoihin. Lauantain karsinnoissa koskelaiset jäivät kolmanneksi.
Kaiku hävisi melko selvästi sekä OPT-86:lle että TIP-70:lle 1-5. Rasmus Vesalainen oli mainiossa vireessä vastaten molemmista kavennuspisteistä. Oulua vastaan kukistui Juhana Tuuttila ja tikkurilalaisista Jussi Mäkelä.Kolmannen karsintaottelun Tikkurilan kakkosjoukkuetta vastaan Kaiku voitti 4-3 ja nyt oli Matias Vesalaisen vuoro loistaa. Voitot Maria Girleasta ja Marek Viskmanista olivat tiukkoja ja kaiken kruunasi ratkaiseva nelinpelivoitto velipoika Rasmuksen kanssa, ratkaisevan erän jatkopalloilla. Rasmus vastasi neljännestä voittopisteestä kukistamalla Juho Kahloksen.
Kaiun kakkosjoukkueella riittää nyt jännitettävää, sillä peräti kaksi helsinkiläisseuraa miettii vielä, pitävätkö ne paikkansa pääsarjassa. Perinteikäs Wega voitti ykkösdivisioonan ja nousi mestaruussarjaan, mutta seurassa mietitään vielä, otetaanko pääsarjapaikka vastaan. PT Helsinki taas menetti äkkikuoleman myötä voimahahmonsa ja rahoittajansa Terho Pitkäsen. Tässäkin seurassa joudutaan pohtimaan, onko pääsarjassa jatkamiselle edellytyksiä.
Karsinnan kolmossija tarkoittaa Kaiun kakkosjoukkueelle ensimmäistä varasijaa pääsarjaan. Lauantain karsinnassa sarjapaikkansa varmistivat OPT-86 ja TIP-70.
Mestaruushaaveille nolo loppu
Samaan aikaan karsinnan kanssa pelattiin mestaruussarjan mitaleista. Tiensä lopputurnaukseen selvittänyt Kaiun ykkösjoukkue joutui kuitenkin jättämään paikkansa turnauksessa kokoonpano-ongelmien vuoksi. Alex Naumi pelasi samaan aikaan Ranskassa ja Veikka Flemming on koronassa. Kakkosjoukkueen varamiehet pelasivat samaan aikaan omaa karsintaturnaustaan.
Kaiku teki työtä saadakseen alkuperäisestä ohjelmasta muutetun lopputurnausajankohdan Alexille sopivaksi, mutta se ei onnistunut. Kun kahdella miehellä ei saa pelata, koskelaisten kohtalo oli nolo eli luovutusvoiton antaminen välierässä.
Sarjan voittoon iski PT-Helsinki, joka loppuottelussa kukisti PT Espoon 4-3. SM-pronssia sai tamperelainen PT 75.