Kosken Kaiun pöytätennisjuniorit nappasivat kolme SM-kultaa viikonlopun 12- ja 17-vuotiaiden SM-kisoissa Helsingissä. Menestyksestä huolimatta koskelaiset olivat jopa pettyneitä, sillä kaksinpeleissä saaliina oli ”vain” kaksi hopeaa ja kolme pronssia.

Alex Naumi, Esa Kanasuo ja Sam Khosravi voittivat helposti alle 17-vuotiaiden joukkuekilpailun kukistamalla PT Espoon loppuottelussa 3-0. Naumi ja Khosravi voittivat myös saman ikäluokan nelinpelin ja Kanasuo sijoittui MBF:n Lauri Hakasteen kanssa SM-pronssille. Vesalaisen kaksoset Matias ja Rasmus sekä Martti Kanasuo olivat parhaita nuorempien joukkuekilpailussa kukistamalla loppuottelussa Hangon IK:n 3-0.

Vanhempien poikien kaksinpeleissä Naumi joutui yllättäen taipumaan Espoon Arttu Pihkalalle loppuottelussa 2-3. Samoin kävi Vesalaisen veljeksille, sillä Hangon Turo Penttilä löi Rasmuksen loppuottelussa ja Matiaksen välierässä. Khosravi oli 17-vuotiaiden kaksinpelissä kolmas.

Kaiken kaikkiaan kausi oli Kaiulle erittäin menestyksekäs. Seura  voitti mm. poikien kaikkien juniori-ikäluokkien joukkuekilpailujen SM-kullat.