Seuran johtokunta on päättänyt, että koronapandemian edelleen jyllätessä Kaiun virallinen kevätkokous siirretään viimevuotiseen tapaan syksyyn. Todennäköisesti se yhdistetään syyskokoukseen, mutta tarkka ajankohta on vielä päättämättä. Siten myös palkitsemiset vuoden 2020 tapahtumien osalta siirtyvät syksyyn.

Samalla todettakoon, että seuran jäsenmaksuissa on menossa ”karhukierros”. Joku voi olla unohtanut asian, toisilla alkuperäinen lasku on mennyt suoraan roskapostiin tai sitten sähköpostiosoite on ollut väärä tai vanhentunut. Suurin osa on toki laskunsa maksanut, mutta jos olet epävarma omasta tilanteestasi, tarkista ensin sähköpostisi, myös roskaposti. Jos olet oikein taitava, voit katsoa oman tilanteesi suoraan jäsenjärjestelmästämme myClubista. Myös kirjanpitäjämme Anna Hägg voi auttaa, joko puhelinnumerossa 050-3789086 tai sähköpostissa anna.hagg@tilitoimistoah.fi.

Voi olla niinkin, että olet jo maksanut jäsenmaksusi, mutta se ei ole kirjautunut laskutusjärjestelmässämme maksetuksi. Tässäkin asiassa voisit ystävällisesti olla yhteydessä Annaan.