Kaiun pöytätennismies Janne Relander pelasi erinomaiset BC-luokkien SM-kisat sunnuntaina Helsingin Ruskeasuolla. Koskelainen paransi otteitaan tasaisesti koko viikonlopun ja kaksinpelimestaruuden lisäksi miehen kaulaan ripustettiin myös B-luokan nelinpelin SM-pronssi yhdessä seurakaveri Denis Fouxmanin kanssa.
Vielä lauantaina kaksinpelin alkupoolissa Janne hävisi Nurmeksen Santeri Korhoselle. Kaikulainen meni kuitenkin sunnuntain jatkopeleihin poolikakkosena. Tässä vaiheessa puheet mestaruudesta eivät tuntuneet kovin realistiselta.
Sunnuntaina halliin asteli kuitenkin määrätietoinen mies, joka ei päivän neljässä kaksinpelissään ollut edes lähellä tappiota. Niin Wegan Markus Lassila, Oulun Lasse Vimpari kuin Vaasan Aleksi Ikolakin kukistuivat helposti ja sama meno jatkui välierässä toista oululaista Petri Flinkiä vastaan. Janne voitti välierän 3-0 ja loppuottelussa kolmannen oululaisen Marko Seppälän 3-1.

– Lauantain pelit auttoivat siihen, että sunnuntaina oli aamusta lähtien pelituntuma kunnossa. Piti vain jaksaa olla itse aktiivinen ja hyökätä, sillä harjoitusvastus Koskella on usein kovempaa. Siinä tottuu olemaan passiivinen. Nyt on aika euforinen olo, koskelainen mietti kisan jälkeen.

Kaksinpelin jälkeen edessä oli vielä nelinpeli, jonka jatkopeleissä Relander ja Fouxman voittivat kaksi ensimmäistä otteluaan.  Välierässä lahtelaispari Risto Pitkänen/Tommi Laaksonen osoittautui kuitenkin taitavammaksi.

– Bensa loppui ja pelasimme molemmat välierässä huonosti, Janne tyytyi toteamaan.

Janne Relander ylimmälllä palkintokorokkeella. Vasemmalla hopeamitalisti Marko Seppälä OPT- 86 ja oikealla pronssimitalisti Risto Pitkänen LPTS. Toinen pronssimitalisti Petri Flink OPT-86 oli jo lähtenyt kotimatkalle.
Kaikulaisten SM-mitalit kautta aikain.