Kaiun tiistaina koolla ollut syyskokous valitsi Esko Heikkisen jatkamaan seuran puheenjohtajana myös tulevana vuonna. Yksimielinen kokous valitsi myös johtokunnan erovuoroiset jäsenet Jari Esselströmin, Saku Kanasuon, Anne-Niemelä-Laaksosen ja Tapani Rantasen jatkamaan tehtävissään.

Lisäksi syyskokous hyväksyi puheenjohtajana toimineen Sakari Virtasen johdolla ensi vuoden toimintasuunnitelmat ja talousarviot sekä jaostojen että emoseuran osalta. Kokonaisuus näyttää runsaan 3 000 euron positiivista tulosta. Seuran jäsenmaksut ovat edelleen 10 euroa aikuisilta ja 5 euroa alle 15-vuotiailta.

Kaiun urheilumuodot ovat ensi vuonnakin frisbeegolf, hiihto, lentopallo, pöytätennis ja yleisurheilu. Jonkin verran keskustelua syntyi yleisurheilutoiminnan jonkinlaisesta notkahduksesta.

Syyskokous kesti keskusteluineen vain 45 minuuttia. Enemmänkin väkeä soisi olevan paikalla, sillä johtokuntalaisten lisäksi kokoussaliin marssivat vain seuran entinen puheenjohtaja Sakari Virtanen ja kunniajäsen Taisto Lehti.