KoKa järjesti viikonlopulla pöytätenniksen joukkueiden ja A-luokan SM-kisat. Mestarit saatiin selville, vaikka eri syistä maan kärkipään pelaajia ja seuroja puuttui aika liuta. Isäntäseura KoKa hyödynsi tilanteen ja nappasi joukkueiden SM-pronssia peräti kahden joukkueen voimin.
Kaiku 1 – Riku Autio, Veikka Flemming ja Sami Ruohonen – hävisi välieräpelinsä vantaalaiselle TIP-70:lle 1-3 Aution vastatessa kavennuksesta. Riku oli lähellä viedä ottelun ratkaisun viidenteen peliin, mutta joutui ratkaisuerän epäonnisen alun myötä taipumaan toisessa ottelussaan Lauri Laanelle 2-3. Riku oli joukkueen selvä ykkösmies ja voitti lauantai alkulohko-otteluissa yhtä lukuun ottamatta kaikki pelinsä. Erityisesti voitto Espoon Toni Soineesta tuli komealla pelillä.
Kaiku 2 – Esa Kanasuo sekä Rasmus ja Matias Vesalainen – oli kisan yllättäjä, joka kiipesi alkulohkonsa kakkoseksi TIP-70 jälkeen. Erityisesti tiukka 3-2 voitto Oulusta lämmitti mieliä, sillä siinä kolmikko otti todellisen joukkuevoiton, kun kukin otti pelaaja otti voittopisteen mieheen. Myös sunnuntain välierässä lopullista mestaria Espoota vastaan koskelaiset taistelivat hyvin, vaikka 0-3 ottelun hävisivätkin.
– Taitaa olla aika historiallinen saavutus, että sama seura saa kaksi joukkuetta palkintopallille SM-cupissa. Erityisen arvokkaaksi asian tekee se, että kaikki pelaajat ovat seuramme omia kasvatteja. Kärkimiehiä puuttui, mutta puuttuipa niitä meiltäkin. Tyytyväinen saa olla, Kaiun puheenjohtaja Esko Heikkinen mietti ääneen.
Espoo ykkönen, Tikkurila kakkonen. Koskelaiset pronssilla, oik. Veikka Flemming, Riku Autio, Sami Ruohonen, Matias Vesalainen, Rasmus Vesalainen ja heidän takanaan Esa Kanasuo.
Kuva Jarmo Ruohonen
Koskelaisten SM-mitalit eivät jääneet kahteen, sillä myös A-luokan nelinpelissä molemmat pronssit jäivät kotikuntaan. Janne Relander ja Esa Kanasuo olivat jopa lähellä mennä loppuotteluun, mutta hävisivät ratkaisuerässä luokan lopullisille voittajille Huy Chaulle ja Juhana Tuuttilalle. Kisa oli mainiota jatkoa  tuoreelle B-luokan SM-kullalle. Toisen pronssin nappasivat Vesalaisen veljekset, jotka niin ikään esiintyivät viikonlopun peleissä hyvin edukseen.
Kaiun mitalirohmu oli kuitenkin Esa Kanasuo, joka yli pronssille vielä A-luokan kaksinpelissäkin. Kaksi viikkoa sitten Esa voitto B-luokan SM-kullan ja nappasi nyt mitalin yhtä ylemmässä luokassa. Vastaavaa ei kukaan liene pystynyt aiemmin.
Miesten joukkuemestaruuden uusi PT Espoo, joka löi loppuottelussa TIP-70:n 3-0. Naisten joukkuekilpailussa osat vaihtuivat, kun TIP-70 kukisti Espoon 3-1. A-luokan mestariksi iski Tikkurilan Aleksi Mustonen.
SM-mitalit kautta aikain