Kaiun Esa Kanasuo teki lauantaina onnistuneen pelimatkan pöytätenniksen B-luokan SM-kisoihin Peräseinäjoelle. Koskelainen kotiutui Pohjanmaalta sekä B-luokan kaksinpelin että nelinpelin mestarina. Jälkimmäisessä voitossa kumppanina oli seurakaveri Janne Relander.
Kaksinpelin loppuottelussa Esa löi melko vaivatta Lahden kokeneen Leo Kivelän ja Esa uusi mestaruutensa vuodelta 2019 selkein 3-0 lukemin. Aiemmilla kierroksilla Kivelä pudotti jatkosta Relanderin.  Sama mies eli Kivelä oli poikansa Kimin kanssa oli vastassa myös nelinpelin loppuottelussa. Vasenkätisen Kanasuon ja oikeakätisen Relanderin yhteistyö oli kuitenkin sen verran väkevää, ettei koskelaisten mestaruus ollut missään vaiheessa oikein edes uhattuna, vaikka lahtelaiset finaalissa erän nipistivätkin.
– Kiva fiilis ajella myöhään yöllä Jannen kanssa kotiin kaksi kultamitalia pelikassissa. Pistin kisan aattona mailaan uudet kumit ja peli kulki kuin unelma. Olimme samassa kisassa pari vuotta sitten Jannen kanssa pronssilla, joten nyt oli kiva kirkastaa sekin mitali, kahden mestaruuden Kanasuo kommentoi.