Kaiun Alex Naumi voitti lähes näytöstyyliin pöytätenniksen TOP-16 kisan lopputurnauksen lauantaina Helsingissä. Koskelainen ei hävinnyt turnauksessa erääkään ja ansaitsi voitostaan 1 000 euroa.
Syksyn kansallisessa kärkiturnauksessa toiseksi iski todellinen yllätysmies eli PT 75:n Sami Hattunen. Espoolaiset Toni Soine ja Lassi Lehtola sijoittuivat kolmanneksi.
– Olipa kyllä aika helpot joulurahat, kun yksikään erätappio ei mielestäni ollut oikein edes lähelläkään. Suomalaiset syöttävät turhan helppoja, joten pääsen niistä aina omaan hyökkäykseen melkein ilmaiseksi, Ruotsissa asuva Naumi arvioi palkintojenjaon jälkeen.
Kaiulla oli lopputurnauksessa peräti kuusi pelaajaa, eli Naumin lisäksi myös Riku Autio, Sam Khosravi, Rasmus ja Matias Vesalainen sekä Esa Kanasuo. Esan taival päättyi jo alkulohkoon, mutta muut jatkoivat 12 parhaan joukkoon, Autio ja Khosravi jopa alkulohkon ykkösinä.
Autio hävisi kuitenkin kahdeksan parhaan joukossa Soineelle ja Khosravi hiukan yllättäen nuorelle Lehtolalle. Tätäkin karvaampi maku pelipäivästä jäi Vesalaisen kaksosille, sillä Rasmus johti 12 parhaan joukossa Lehtolaa ratkaisuerässä 10-8, mutta kaksi eräpalloa eivät riittäneet voittoon.
Matiakselle kävi vielä hassummin, sillä hänellä oli kolmannessa erässä kaksi ja neljännessä peräti neljä ottelupalloa ottelussa Soinetta vastaan. Espoolainen nousi kuitenkin tukalasta tilanteesta voittoon ja samaa kyytiä palkintopallille asti.
Matiaksen ja Rasmuksen otteet ovat kohentuneet syksyn aikana reippain askelin ja peliin on tullut kovuutta. Se tietänee hyvää kevään pääsarjapelejä ajatellen.