KoKan pöytätennistähti Alex Naumi pelasi viikolla Romaniassa joukkueiden EM-kilpailuissa Suomen joukkueessa. Suomalaiset hävisivät Slovenialle ja Romanialle 1-4 ja voittivat Luxemburgin samoin lukemin. Pelit loppuivat kuitenkin alkulohkoon.
Romaniaa vastaan kavennuksesta vastasi juuri Naumi, joka otti yhden uransa parhaista voitoista kukistamalla Hunor Szocin. Romanialainen löytyy maailman arvolistalta sijalta 128, kun Naumin sijoitus on 266.
Koskelaisilla on mahdollisuus nähdä ykköspelaajansa otteita kotisalissa ensi viikon sunnuntaina, kun kotimainen mestaruussarja pyörähtää käyntiin Koskella. Kaikki pääsarjan kahdeksan joukkuetta saapuvat Koskelle ja Kaiun vastustajat ovat TIP-70, OPT-86 ja PT Tapiola.
Kaiulla on vielä miettimistä kokoonpanonsa kanssa, sillä Alexin ohella vain Riku Aution pelaaminen on varmaa. Veikka Flemming ja Anastasiia Burkova ovat opiskelujensa vuoksi harjoitelleet vain murto-osan aikaisemmasta ja vantaalaisvahvistus Sam Khosravinkin pelihalut ovat juuri nyt hakusessa.
Ottelut Kosken liikuntahallilla alkavat klo 10.30.