Kaiun pöytätennislähettiläs Alex Naumi jäi Münchenin EM-pöydillä vaille isompaa menestystä niin nelinpelissä kuin kaksinpelissäkin. Niin nelinpeli Benedek Oláhin rinnalla kuin sekanelinpelikin Anna Kirichenkon kanssa päättyi jo avauskierrokseen ja kaksinpelissäkin pääsarjapaikka jäi saavuttamatta.
Viime EM-kisoissa Naumi oli Oláhin kanssa nelinpelissä 16 parhaan joukossa, joten nyt avauskierroksen 2-3 tappio Kroatian parille Filip Zeljko/Tomislav Kojic oli tuskainen. Naumi pelasi kuitenkin ottelussa jopa paremmin kuin Oláh, jonka syötöt livahtelivat luvattoman pitkiksi. Sekanelinpelitappio kreikkalaisparia vastaan oli selvempi 1-3.
Kaksinpelin karsinnassa Alex aloitti varmalla 3-0 voitolla San Marinon Federico Giardista. Toisessa ottelussa koskelainen pelasi kisojen parhaan pelinsä, mutta hävisi 2-3 Unkarin Adam Szudille. Voitto viimeisessä ottelussa Tsekin David Reitspiesistä olisi vielä tuonut jatkokarsintapaikan, mutta hankalien syöttöjensä turvin tsekki vei ottelun 3-1.
Tappioistaan huolimatta Alex oli tyytyväinen kisaurakkaansa.
– Koen, että pelini on mennyt eteenpäin, sillä nyt pystyin oikeasti haastamaan Euroopan tasolla hyviä pelaajia. Varsinkin tiukka tappio Szudille antoi uskoa paremmasta, onhan unkarilainen minua 80 sijaa korkeammalla maailman arvolistalla.