Kosken Kaiun Alex Naumi pelasi loppuviikosta erinomaiset EM-karsinnat Serbian pääkaupungissa Belgradissa. Suomalaiset – Naumin rinnalla  Benedek Oláh ja Samuli Soine – voittivat lohkossaan ensin Norjan 3-0. Toisessa ottelussa Unkaria vastaan tuli 1-3 tappio, mutta Alexin kavennuspiste takasi suomalaisille lohkovoiton. Tämä johtui siitä, että norjalaiset tekivät superyllätyksen ja löivät Unkarin 3-2. Näin suomalaiset voittivat lohkonsa ottelusuhteen turvin.
Voitto merkitsi suoraa paikkaa syksyn Romanian Cluj-Napocassa pelattaviin EM-kisoihin. Se taas on tärkeä maali, sillä ilman Romanian kisoja kansainvälisiä pelejä olisi syksyn ohjelmassa kovin  vähän.
– Hieno voitto Alexille Unkaripelissä. Voitto oli arvokas, sillä se tuli todella tärkeässä paikassa. Saimme myös huomata, että puhdas 3-0 voitto Norjasta oli kova temppu. Alex on kehittynyt edelleen ja pystyy jo hyvänä päivänä haastamaan jopa ”Pena” Oláhia maan ykköspelaajan roolissa, otteluja tarkasti seurannut vanha mestarimies Pasi Valasti arvioi.