Kaiun Alex Naumi päätti pöytätenniksen juniorivuotensa pelaamalla hyvät EM-kisat Tsekin Ostravassa. Naumi sijoittui sekä kaksinpelissä että nelinpelissä 32 parhaan joukkoon.

Nelinpelissä Naumin rinnalla pelasi Espoon Arttu Pihkala. Suomalaisilla oli mahdollisuuksia parempaankin, sillä 32 parhaan joukossa he johtivat kovaa saksalaisparia ratkaiserässä vielä 8-6. Vastustaja tuli kuitenkin lopussa väkisin ohi.

Kaksinpelissa Naumi hävisi kisan ykkössijoitetulle venäläiselle Lev Katsmanille 1-4, mutta oli tappiosta huolimatta tyytyväinen otteisiinsa.

– Enemmänkin oli tarjolla ja tuntui, että venläinen oli ihan voitettavissa. Pelasin tosi hyvin, mutta muutamat helpot virheet tiukoissa paikoissa kostautuivat.

Kokonaisuutena Alex arvioi esityksiään neutraalisti.

– Tuloksellisesti aika normaalit kisat, ei yllätysvoittoja ja joukkuekisassa vain yksi vähän huonompi peli. Kaksinpelissä pidin sijoituspaikkani, joten tavallaan voi olla tyytyväinen.

Kaikulaisista kisassa oli mukana myös Sam Khosravi. Sam eteni kadettipoikien lohdutusluokassa aina kahdeksan parhaan joukkoon asti.

Alex Naumi jatkaa kouluaan Ruotsissa ja pelaa ensi kaudella sekä Suomen että Ruotsin pääsarjaa. Ruotsissa joukkue on Eslöv. Suomessa Alexin paluu nostaa Kosken Kaiun mestaruussarjan mitalikandidaatiksi.