Kaiun kasvatti Alex Naumi merkitsi taas mukavan saavutuksen tililleen, sillä koskelainen sijoittui 16 parhaan joukkoon pöytätenniksen Varsovan EM-kisojen nelinpelissä yhdessä Benedek Oláhin kanssa. Samalla kaksikolla on vastaava sijoitus myös MM-kisojen nelinpelissä.
Varsovassa suomalaiset voittivat 32 parhaan joukossa ukrainalaiset vastustajansa, mutta kova saksalaispari Benedikt Duda/Dang Qiu osoittautui liian hyväksi 3-0 lukemin. Kisojen parhaaksi suomalaissaavutukseksi jäi Oláhin puolivälieräpaikka sekanelinpelissä yhdessä Hollannin Britt Eerlandin kanssa.
Kaksinpelin karsinnassa Naumi hävisi Unkarin Adam Szudille, mutta kukisti Kreikan Georgios Stamatourosin 3-2. Jatkokarsinnan tappio Belgian Florent Lambietille päätti suomalaisen pelit kisoissa.
– Pelit menivät suurin piirtein ennakko-odotusten mukaisesti. Oma syöttö toimii hyvin ja saan lyöntipaikkoja, mutta vielä tulee liikaa helppoja virheitä, jotta pystyisin voittamaan Szudin tai Lambietin tasoisia pelureita, Alex analysoi otteitaan. On selvää, että hän on taas ottanut hurjan harppauksen kehityksessään.

Benedek Oláh seuraa Alexin kämmenlyöntiä.