KoKan pöytätenniskaksoset Matias ja Rasmus Vesalainen olivat hurjalla pelipäällä alle 15- ja 13-vuotiaiden junioreiden SM-kisoissa Helsingissä. Kaksikko nappasi kolme mestaruutta ja kaksi pronssia.
Veljekset voittivat vantaalaisen Sam Khosravin rinnalla joukkuekilpailun kummassakin ikäluokassa. Loppuotteluvastustaja oli molemmilla kerroilla PT Espoo ja Kaiku vei molemmat loppuottelut 3-1. Kolmannen mestaruutensa Vesalaiset nappasivat 13-vuotiaiden nelinpelissä.
13-vuotiaiden nelinpelin parhaat palkintopallilla.
Pronssia tuli 15-vuotiaiden nelinpelissä sekä molemmille pojille 13-vuotiaiden kaksinpelissä. Näin lopullinen saalis oli viisi mitalia mieheen, eli pojat jäivät ilman mitalia vain 15-vuotiaiden kaksinpelissä.
Vesalaiset ovat vasta 12-vuotiaita, eli saavat pelata 13-vuotiaissa ensi vuonnakin. Vielä keväällä pelataan Nappulaliigan eli 12-vuotiaiden SM-kisa, johon kaksikko lähtee vahvana suosikkina.
Kisojen paras pelaaja oli Sam Khosravi, joka voitti sekä 13- ja 15-vuotiaiden kaksinpelin ja kummankin luokan joukkuekisan Vesalaisten kanssa. Lisäksi Sam oli 15-vuotiaiden nelinpelissä toinen.
Matiaksella (vas.) ja Rasmuksella oli viiden mitalin SM-viikonloppu.