Kesän tapahtumia kalenteriin!

Kesän mittaan erilaisia yu -kisoja ja juoksutapahtumia on runsaasti. Kilpailukalenteri.fi:stä löytyy paljon mukavia kisoja aivan lähikunnistakin, joten kannattaa hyödyntää kisatarjontaa.

Alla mainittu muutamia kisoja ja tapahtumia, joissa olemme seurana mukana järjestelyissä:

17.5. klo 18.00                   Sisulisäikäisten pm-maastoviestit, Lieto. Toivomme tänäkin vuonna saavamme joukkueen kokoon.

11.6. klo 18.00                   Seuracupin  1. osakilpailu, Salon uusitulla kentällä.

16.6.                                      Poppikisat ikäsarjat  7v ja alle. Kaiun yleisurheilu järjestää yhdessä Osuuspankin kanssa.

25.7. klo 18.00                   Oma perinteinen Kohaushölkkä urheilukentän maastossa.

28.- 29.7. klo 9.30            Pm- sisulisähuipentuma, Turku. Kaiulla myös toimitsija tehtäviä kisoissa, tarvitaan 4-5 henkeä.

                                                Toivottavasti tänäkin kesänä saadaan Kaiusta hyvä joukko kisaajia!

6.8. klo 18:00                     Seuracupin 2. osakilpailu Salossa.

Elokuun lopulla tai syyskuun alussa vielä seuran omat mestaruuskisat.

Muuta:

Yleisurheilun kausimaksuja olemme joutuneet korottamaan, maksun ollessa nyt koko vuoden harrastajalle 100 € /lapsi. Mikäli perheestä useampi lapsi niin toisen maksu on 80€/v, kolmannen 60€ /v. jne. Laskutetaan puolivuosittain. Maksuun sisältyy lisenssi (tapaturmavakuutus, kilpailuoikeus piirin kisoissa) sekä ohjatut harkat koulutettujen- joko kaikulaisten tai piirin kouluttajien tai naapuriseurojen ohjaajien – vetäminä.

Kaiun yhtenäisen ilmeen luomiseksi on Kaiulle ”avattu” nettiin oma Seurakauppa, jossa on valittuna Kaiun väreissä mm. verkkareita ja tuulipukuja. Mallikokoja sovitusta varten löytyy urheiluhallilta. Ilmoitelkaa niin käydään sovittamassa! Asuja voi käydä katsomassa ja tilaamassa Kaiun nettisivujen kautta.

 

2018-05-25T14:32:25+00:00