Karsinta häämöttää pingismiehille

Pöytätenniksen mestaruussarjamiehistö kärsi sunnuntain sarjakierroksella kolme tappiota. Ennen runkosarjan kahta viimeistä kierrosta on käytännössä varmaa, että koskelaiset joutuvat viime kauden tapaan karsimaan pääsarjapaikastaan keväällä.

Sunnuntain avauspelissä Oulun OPT-86 oli koskelaisia 5-1 lukemin parempi, mutta ottelu oli tiukempi, mitä numerot antavat ymmärtää. Peleistä peräti viisi oli viisieräisiä ja näistä Kaiku voitti vain yhden. Ainokaisen iski Riku Autio voitollaan Pedram Moradabbasista.

Toisessa ottelussa vastassa oli vantaalainen TIP-70, joka voitti koskelaiset 5-2. Anastasia Burkova löi Samuli Soineen ja Aleksi Mustosen. Päivän ainoa sarjapiste tuli 3-4 tappiosta Turun Kaiulle. Autio ja Veikka Flemming löivät Joni Aaltosen ja Burkova Roni Kantolan. Enemmänkin oli tulossa, sillä Anastasi piti Roope Kantolaa pihdeissään ratkaisuerän loppuun saakka.

Kaikulaiset hävisivät sunnuntaina turhan paljon tiukkoja otteluita. Venäläisvahvistus Burkovan esitykset olivat mainioita ja hän lähtee melkoisena suosikkina runsaan kahden viikon päästä pelattaviin SM-kisoihin. Koskelaisnäkökulmasta ilahduttavaa oli myös se, että nelinpelissä pari Flemming/Burkova esitti kauden toistaiseksi parasta kaikulaisnelinpeliä.

Sarjataulukossa TIP-70:n kakkosjoukkue on jo varma suora putoaja. Kaiku on taulukossa toiseksi viimeisenä ja menossa Espoon kakkosjoukkueen kanssa kevään SM-sarjakarsintooihin. Karsinnan kaksi muuta joukkuetta tulevat ykkösdivisoonasta.

2019-02-17T20:13:38+00:00