Kaiun pistetili auki Aution johdolla

KoKan pöytätennismiehistö pääsi pisteiden tielle mestaruussarjakierroksella lauantaina Turussa. Koskelaiset nappasivat 3-4 tappiolla pisteen sekä vantaalaiselta TIP-70:ltä että Turun Kaiulta. Vantaan toisen joukkueen Kaiku kukisti 5-1, joten päivän kokonaissaalis oli viisi sarjapistettä.

Riku Autio oli mainiolla pelipäällä ja voitti päivän kaikki kuusi kaksinpeliään. Tuore kaikulainen Anastasia Burkova saa hänkin olla tyytyväinen otteisiinsa, sillä venäläinen vastasi yhdestä voittopisteestä Tikkurilan ykkösjoukkuetta vastaan ja voitti kakkosjoukkuetta vastaan molemmat pelinsä. Erityisesti voitti ykkösjoukkueen Sergei Manturovista oli arvokas.

Veikka Flemming tuskaili pelinsä ja etenkin rystypuolensa kanssa koko päivän. Turkua vastaan Veikka otti tärkeän voiton Joni Aaltosesta ja sai yhden voittopisteen myös ottelussa Tikkurilan kakkosjoukkuetta vastaan. Nelinpelit Riku Aution kanssa menivät jossain määrin penkin alle sekä Turkua että TIP-70:tä vastaan.

– Viisi pistettä on hyvä alku ja onhan meillä vielä syyskauden viimeisessä ottelussa PT Tapiola, jonka kanssa taistelemme tiukasti. Oma peli ja etenkin kämmenlyönti sujui tänään mainiosti. Vähän tuuria ja meillä olisi plakkarissa pari pistettä enemmänkin, Riku Autio tuumi pelien päätyttyä.

Sanoissa oli vinha perä, sillä Kaiku oli jo kiinni 5-2 voitossa Turusta, kun Burkovalla oli Roope Kantola pihdeissään. Kokenut turkulainen nousi loppupalloissa kuitenkin ohi.

Sarjataulukossa Kaiku on toiseksi viimeisenä mutta vain pisteen perässä Turkua ja kaksi PT Tapiolaa. Sarjan hännillä PT Vantaa on jo melko lailla jumittunut suoran putoajan paikalle.

Sarjatilanne löytyy täältä.

2018-12-01T18:32:55+00:00