Kaiulle toimintalinja

Kosken Kaiun maanantaina istuttu syyskokous antoi seuralle uuden toimintalinjan. Syyskokous hyväksyi johtokunnan valmisteleman asiakirjan vähäisin muutoksin. Jatkossa seuran kaikki jaostot toimivat tämän linjan mukaisesti.

– Olemme ensimmäistä kertaa Kaiun historiassa määritelleet mm. seuran arvot, perustehtävän ja vision. Visiomme on varsin tavoitteellinen, sillä haluamme olla Suomen paras kasvattajaseura. Arvomme ovat esimerkillisyys, ilo ja innostus sekä yhteisöllisyys ja avoimuus. Pitkän tähtäyksen tavoitteena on voimakkaampi yhteistyö koulujen ja varhaiskasvatuksen kanssa, selvitti uusia linjauksia syyskokoukselle avannut seuran varapuheenjohtaja Saku Kanasuo.

Syyskokouksen puheenjohtaja Hanna Kanasuo nuiji sääntömäräiset asiat läpi nopeasti. Kaiun puheenjohtajana vuonna 2018 jatkaa Esko Heikkinen ja johtokunnan erovuoroisista Saku Kanasuo, Anne Niemelä-Laaksonen ja Tapani Rantanen saivat kahden vuoden jatkopestin. Uusi johtokuntaan jäsen on frisbeegolfjaoston edustaja Pekka Raitanen.

Vuoteen 2018 Kaiku lähtee runsaan 60 000 euron nollabudjetilla. Tulevan vuoden erityistavoitteena on seuran jäsenmäärän kasvattaminen.

2017-12-05T10:28:02+00:00