Kaiulla pisteetön sarja-avaus

KoKan uusiutunut pöytätennismiehistö jäi pisteittä mestaruussarjan avausturnauksessa lauantaina Tampereella. Isäntäjoukkue PT 75 löi Kaiun 5-2, PT Espoo 5-1 ja oululainen OPT-86 puhtaasti 5-0.

Avausottelussa tamperelaisia vastaan Riku Autio ja Veikka Flemming kukistivat Patrik Rissasen. Parempaakin oli jo tulossa, sillä Veikka Flemmingillä oli ottelupallo alkukauden ykköspelaajaa Miikka O`Connoria vastaan. Viereisellä pöydällä uusi kaikulainen Anastasia Burkova kiusasi Otto Tennilää niin ikään viiden erän kamppailussa. Burkova korvaa Kaiun paidassa Tanskan pääsarjapeleihin siirtyneen Alex Naumin.

– Veikan ja Anastasian tiukat tamperelaistappiot peleistä antoivat suuntaa koko päivälle. Espoota vastaan Riku pystyi vielä kukistamaan Jani Jormanaisen, mutta niin Veikka kuin Anastasiakin hävisivät niukasti Huy Chaulle. Oululaisia vastaan ei sitten oikein enää ollut akussa virtaa, analysoi joukkuetta johtanut Esko Heikkinen.

Kaiulla ei kuitenkaan ole syytä kovin suureen murheeseen, sillä kaikki lauantain vastustajat kuuluvat sarjan ehdottomiin suosikkeihin. Lauantainkin kaltaisella esityksellä pisteitä ropisee heikompia joukkueita vastaan. Sarja jatkuu Turun turnauksessa joulukuun alussa.

Vas. Veikka, Anastasia ja Riku.

2018-10-07T19:03:24+00:00