Kaiulla kuuden pisteen päivä

KoKan mestaruussarjamiehistö pelasi mainiosti lauantain kierroksella Oulussa. Koskelaisten saalis kolmesta ottelusta oli kuusi pistettä, joiden turvin KoKa nousi suoran säilyjän paikalle ja taistelee edelleen tosissaan myös neljän parhaan joukkueen mitalipelipaikasta. Samalla Kaiku nousi ensimmäistä kertaa pääsarjahistoriansa aikana pois joko suoran putoajan tai karsijan paikalta.

Avausottelussa OPT-Vanaa vastaan Alex Naumi hoiteli varmasti kaksi voittoa ja nelinpelin Veikka Flemmingin kanssa. Flemming ja Riku Autio toivat pisteen mieheen, joten tuloksena oli Kaiun kauden ensimmäinen kolmen pisteen voitto lukemin 5-2.

Toisessa ottelussa kukistui vantaalainen TIP-70 4-3. Riku toi taas yhden pisteen ja Alex kaksi sekä nelinpelin Veikan kanssa. Viimeisessä kamppailussa oululainen OPT-86 siirtyi jo 4-0 johtoon, mutta kaikulaiset nappasivat yhden pisteen voittamalla kolme viimeistä peliä.  Voitoista vastasivat Alex ja Veikka, jotka nappasivat myös päivän kolmannen nelinpelivoittonsa.

– Aika kiva tilanne, kun onnistuimme nimenomaan joukkueena. Kuusi pistettä on hyvä ja edelleen taistellaan myös mitalipelipaikasta, arvioi pelin jälkeen. Riku harmitteli hiukan tiukkoja tappiota mutta jatkoi, että viimeisessä pelissä oululaisia vastaan 0-5 tappiokin kävi jo pisteen päässä. Riku kehui myös Alexin ja Veikan mainiota nelinpelipelaamista.

– Seuraavalla kierroksella nähdään, kuinka mitalipelijahtimme käy, sillä kohtaamme sarjajärki PT 75:n ohella myös Espoon ja Wegan. Jälkimmäisten kanssa kamppailemme tiukimmin sekä mitalipeleistä että suorasta säilymisesta, Veikka lisäsi. Sarja jatkuu 17. helmikuuta.

Sarjatilanne, sarjaohjelma ja henkilökohtaiset ottelusuhteet

7.kierros

PT 75 – PT Espoo 3-4
TIP-70 – OPT-86 4-3
Wega – LPTS 5-0
KoKa – OPT-Vana 5-2
8.kierros
Wega – PT 75 1-5
LPTS – PT Espoo 2-5
KoKa – TIP-70 4-3
OPT-Vana – OPT-86 2-5
9.kierros
TIP-70 – OPT-Vana 3-4
PT 75 – LPTS 5-1
PT Espoo – Wega 4-3
OPT-86 – KoKa 4-3
2018-01-20T20:09:06+00:00